Tillbaka till sökresultatet

Sommarjobb, servicepersonal till hemtjänst

Avdelningen för vård och omsorg

Om arbetsplatsen

Skellefteå förbereder sig på att växa rejält de närmaste åren och med fler människor ökar också behovet av god vård. Här strävar vi efter att alla ska kunna leva livet, hela livet med god omvårdnad. Som servicepersonal blir du en värdefull samhällsbyggare i framtidens Skellefteå. Vi söker sommarjobbare till Vård och omsorgsnära service inom hemtjänsten. Arbetet utgår främst från centralorten." Om du kan arbeta under båda semesterperioderna, som sträcker sig över åtta veckor, kommer du att få 10 000 kronor extra utöver din ordinarie bruttolön. Denna summa kommer att betalas ut efter sommaren. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team!

Arbetsuppgifter

Som servicepersonal kommer du att utföra vårdnära serviceinsatser. Vilket innebär att skapa en kontakt med individerna hos oss men också ha ett nära samarbete med vårdpersonalen. Alltid med individen i fokus. Under din arbetsdag kommer du att ansvara för att utföra städuppgifter med god kvalitet enligt socialtjänstlagens rutiner och förhållningssätt. Det handlar inte bara om att göra rent och snyggt utan också att göra det på ett respektfullt och professionellt sätt gentemot individerna och deras hem. De som arbetar i hemtjänsten är skyldig att dokumentera sitt arbete i Lifecare. Vi erbjuder så klart en introduktionsutbildning till dig som nyanställd. Arbetstiden är förlagd till dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tycker om att städa och att ge service. Eftersom arbetet utförs hos kund är det viktigt att du har ett gott bemötande och är lyhörd då en del av rollen innebär att uppmärksamma hälsoförändringar eller missförhållanden som kan behöva rapporteras. Som person krävs det att du är bra på att samarbeta samtidigt som du har förmågan att planera ditt arbete självständigt och ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Rollen kräver god kommunikativ förmåga i svenska, både i tal och skrift, för att kunna anpassa ditt budskap efter individens förutsättningar.

Anställningen

Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde:
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
4

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum:
2024-05-27
Referensnummer:
378452/2
Ansök Här

Kontakt

Karolin Brännström
Enhetschef
0910-73 50 00
Ann Åström
HR partner
0910-73 50 00

Övrig information

Socialkontorets medarbetare ger vård, omsorg och stöd till människor i hela Skellefteå. De kan vara äldre, människor med fysisk eller psykisk funktionsnedsättning eller enskilda och familjer i behov av särskilt stöd under en period. Vår verksamhet finns runt om i hela kommunen och hos oss finns specialister inom flera områden inom vård, omsorg, kost, stöd och aktivering för funktionsnedsatta, missbruksvård, familjerådgivning och mycket mer. Med empati, kunskap och engagemang bidrar socialkontoret till att skapa ett Skellefteå där alla får plats. Läs mer om Skellefteå här: https://skelleftea.se Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.

Senast uppdaterad: