Appen Avfallsaffären

I den kostnadsfria appen Mitt Skellefteå finns Avfallsaffären. Den innehåller flera tjänster, t ex kan du få påminnelser när vi tömmer ditt kärl, du kan byta ditt sopabonnemang och felanmäla ett trasigt kärl.

Avfallsaffären innehåller tjänster som hjälper dig som fastighetsägare att enkelt hantera ditt sopabonnemang, beställa extra tömning eller felanmäla ditt trasiga sopkärl. Du hittar Avfallsaffären i appen Mitt Skellefteå.

Tjänsten innehåller även information om när nästa soptömning är för ditt hushåll och ger dig även möjlighet att ställa in påminnelser för soptömning. Antingen direkt från appen eller som SMS.

Observera att det är ditt ansvar att ställa ut kärlen inför tömning. SMS-tjänsten är en extratjänst och kan, i händelse av t.ex. röda dagar eller driftproblem visa fel uppgifter eller inga alls.

Idag kan tjänsterna användas av dig som har ett sopabonnemang och bor i ett en- och tvåfamiljshus. För att använda tjänsten behöver du ha BankID.

Ladda ner Avfallsaffären

Felanmäla appen

Är det något som inte fungerar i appen? Kontakta oss så hjälper vi dig vidare!

Hjälp oss förbättra webbplatsen!

Om du inte hittar informationen du sökte efter, klicka på nej-knappen nedan och skicka oss ett meddelande om vad som saknas.

Senast uppdaterad: