VÄDRET I BYSKE

Senaste nytt

Senaste nytt

stuga

Boka sommarens semester redan nu!

På Byske Havsbad får du sommarlovskänsla från första stund. Här kan ni kombinera lata dagar med massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Passa på att boka semester under juni, juli och augusti med 5 % rabatt på ditt boende. Boka senast 19 maj och använd rabattkod VÅR24 för bokningar online

Nu kan ni boka campingplats för 2024!

Nu har vi äntligen öpnnat bokningar för våra campingplatser 2024. Passa på och boka din vistelse i god tid.

stuga
stuga

Ny reception 2024!

Det pågår nu en större ombyggnation av vår receptionsbyggnad. Receptionen hittar du för tillfället i servicehus 1. Ring gärna om du har problem att hitta oss!

WiFi tillfälligt nere

I samband med ombyggnaden av receptionsbyggnaden ligger WiFi tillfälligt nere på delar av campingen. Främst är det ställplatserna i anslutning till campingen som berörs.
Vi beklagar olägenheten och tackar för visad förståelse.

Varierande öppettider

Hösten gör sakta entré och våra öppettider kommer variera framöver. Även om receptionen inte är öppen kan du alltid ringa oss. Varmt välkommen till oss i höst och vinter!

Information

Information

Utforska

Utforska

VX

Västerbotten Experience

Byske Havsbad är en Västerbotten Experience. Det betyder att det erbjuds genuina upplevelser av Västerbottens kultur och natur när du besöker oss, med västerbottnisk livsstil och gästvänlighet i fokus. Som en Västerbotten Experience bygger vår verksamhet på hållbarhet med avstamp i Global Sustainable Tourism Councils (GSTC) kriterier.

Byske Havsbad på Facebook

Byske Havsbad på Facebook