Senaste nytt

Senaste nytt

stuga

Campingplatserna öppnar 1 juni!

På grund av vinterns stora snömängder och den försenade våren måste vi tyvärr öppna campingplatserna senare än vanligt. Ställplatserna är öppna och går boka online. Kontakta receptionen för mer information eller vid frågor.

stuga

Boka sommarens semester redan nu!

På Byske Havsbad får du sommarlovskänsla från första stund. Här kan ni kombinera lata dagar med massor av roliga aktiviteter för hela familjen. Passa på att boka semester under juni, juli och augusti med 5 % rabatt på ditt boende. Boka senast 19 maj och använd rabattkod VÅR24 för bokningar online

stuga

Ny reception 2024!

Det pågår nu en större ombyggnation av vår receptionsbyggnad. Receptionen hittar du för tillfället i servicehus 1. Ring gärna om du har problem att hitta oss!

I samband med ombyggnaden av receptionsbyggnaden ligger WiFi tillfälligt nere på delar av campingen. Främst är det ställplatserna i anslutning till campingen som berörs.
Vi beklagar olägenheten och tackar för visad förståelse.

Information

Information

Utforska

Utforska

VX

Västerbotten Experience

Byske Havsbad är en Västerbotten Experience. Det betyder att det erbjuds genuina upplevelser av Västerbottens kultur och natur när du besöker oss, med västerbottnisk livsstil och gästvänlighet i fokus. Som en Västerbotten Experience bygger vår verksamhet på hållbarhet med avstamp i Global Sustainable Tourism Councils (GSTC) kriterier.

Byske Havsbad på Facebook

Byske Havsbad på Facebook