Information om Corona och Covid-19

Skellefteå Camping och Byske Havsbad håller öppet som vanligt, men med extra uppmärksamhet på gästers och anställdas trygghet. Vi följer utvecklingen och lyssnar till myndigheternas råd och rekommendationer. Du som gäst ska känna dig trygg och väl omhändertagen när du besöker eller bor hos oss.

Allmän information

För dig som bor i stuga eller rum innebär att du har en helt egen boendeyta. Vi städar alla stugor och rum mellan varje gäst. I rumsboende där du delar badrum och kök har vi infört extra städrutiner och desinficerar alla ytor noggrant.

Du som bor i egen husbil eller husvagn kontrollerar din egen miljö.

Våra servicebyggnader städas dagligen och dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag, spolknappar och så vidare. Vi uppmanar alla som besöker oss, både gäster och personal, att vara noga med att tvätta händerna ofta. Det finns handtvål och handdesinfektionsmedel i alla våra servicebyggnader.

Vi är extra noggranna med vår handhygien. Personalen stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta, även vid lindrigare symptom. Vi håller rekommenderat avstånd från kollegor och gäster. Den som har möjlighet att arbeta hemifrån gör det.

Byske Havsbad

Håll avstånd och följ markeringarna i kön. Vi desinficerar våra uthyrningsobjekt som tex handtag på golfklubbor, ratt på trampbil mm. Använd gärna blippfunktionen när du betalar med kort.

Håll avstånd och följ markeringarna i kön, all servering sker utomhus. Handdesinfektionsmedel finns. Använd gärna blippfunktionen när du betalar med kort.

Biljetter säljs via webbshoppen skelleftea.se/badbiljetter och direkt i badkassan.
Omklädningsrum, bastu och dusch inomhus är stängt men tillgång till wc och utomhusdusch finns. Campinggäster ombeds att duscha och byta om i sin stuga/husvagn eller servicebyggnad.
I år erbjuder vi inget Luftland.

Bastu kan hyras för slutna sällskap efter klockan 18.00, den bokas i receptionen.

Håll avstånd och följ markeringar på golvet. Vi desinficerar kontaktytor med jämna mellanrum. Följ de instruktioner som finns uppsatta.

Vi har begränsat antalet bord och stolar både inomhus på vår uteservering. Håll avstånd och följ markeringarna på golvet då du beställer. Använd gärna blippfunktionen när du betalar med kort.

Vi erbjuder inte någon buffé.

Skellefteå Camping

Ingången till butiken hittar du via altanen. Håll avstånd och använd gärna blippfunktionen när du betalar med kort. Vi desinficerar våra uthyrningsobjekt som tex handtag på golfklubbor, ratt på trampbil m.m

Biljetter säljs via webbshoppen skelleftea.se/badbiljetter

Dusch inomhus finns med begränsningar om antal gäster i duschrum. Omklädningsrum och bastu är stängda. Tillgång till wc och utomhusdusch finns. Campinggäster ombeds att duscha och byta om i sin stuga/husvagn eller servicebyggnad.

I år erbjuder vi inget luftland.

Frågor och svar om campingplatser

Om det evenemang du ska delta på ställs in så rekommenderar vi dig att boka om din vistelse till ett annat datum. Önskar du avboka går det givetvis också bra.

Läs våra bokningsregler för Byske Havsbad

Läs våra bokningsregler för Skellefteå Camping

Till toppen