Jobba hos oss!

Hos oss handlar varje arbetsdag om att vi tillsammans vill göra skillnad för de som besöker och bor i Skellefteå och vår yttersta ambition är att alla ska ha möjlighet till en meningsfull fritid. Här jobbar vi mest av allt för andra, men även för varandra.

Vi söker nu engagerade medarbetare som under sommaren 2024 vill vara med och bidra till campingupplevelser som överträffar förväntningarna.

Byske Havsbad och Skellefteå Camping har en hög standard och är två välbesökta och uppskattade campingar. Genom positiv, kunnig och serviceinriktad personal skapar vi trivsel och bra relationer till våra gäster.

Vi erbjuder transport mellan Skellefteå Camping och Byske Havsbad för våra medarbetare.

Sommarjobb - Arbetsledare till servicepoolen på Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Servicepoolen är en viktig del i vårt erbjudande till barnfamiljerna som besöker oss. Med din ledning jobbar servicevärdarna varje dag för att våra gäster ska få en så bra upplevelse som möjligt! Som arbetsledare för servicevärdarna ansvarar du för planering, introduktion och upplärning av de sommarjobbare som tillsammans med dig ska sköta värdskapet på våra anläggningar.

Sommarjobb - Lokalvårdare till Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Som lokalvårdare hos oss arbetar du i en sammansvetsad arbetsgrupp som hjälper och stöttar varandra med varierande arbetsuppgifter. Du genomför bland annat städning av campingstugor och övriga utrymmen såsom servicehus, personalutrymmen och utemiljö. Ingen dag är den andra lik och du kommer att vara en viktig del till att varje gäst får en minnesvärd helhetsupplevelse.

Sommarjobb - Receptionister till Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Receptionen är navet på campingen och det är dit våra gäster vänder sig i första hand. Detta innebär att du måste ha mycket kunskap om campingen och närområdet för att kunna ge gästen rätt information. Exempel på arbetsuppgifter är in- och utcheckning, turistinformation, bokningar via mail och telefon samt kassahantering. Hos oss blir du en del av en arbetsgrupp som arbetar för att ge hög service och ett gott bemötande till alla kunder.

Sommarjobb - Servicevärdar till Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Som servicevärd kan du exempelvis arbeta i café, med uthyrning eller med att leda barnaktiviteter. Vårt café i Byske ligger fint med utsikten mot stranden och i Skellefteå har vi härlig utsikt till Vitberget. Här säljer vi fika, glass, lättare luncher och godis. Vid uthyrningen tar vi hand om och hyr ut trampbåtar, trampbilar, cyklar, golfklubbor med mera. Som ledare för barnaktiviteter kommer du att bemanna våra barn- och ungdomshus där du interagerar med våra yngre gäster.

Sommarjobb - Vaktmästare till Byske Havsbad och Skellefteå Camping

Som vaktmästare inom camping arbetar du bland annat med funktions- och säkerhetskontroller, reparationer och underhåll, städning av området, tillsyn av lekplatser, strandområde och grillstugor.