Andreas Lundstedt – FREEDOM – The Music of George Michael

I höst ger sig Sveriges discokung Andreas Lundstedt ut på turné för att tolka George Michaels mästerverk och underfundiga texter. Med hits som "Careless Whisper", "Father Figure" och "Freedom i bagaget kommer Andreas Lundstedt till Sara kulturhus med en show fylld av energi och glädje.


Vem passar bättre att tolka George Michaels mästerverk och underfundiga texter än Sveriges discokung Andreas Lundstedt? Han har inspirerats sceniskt av George Michael under hela sin karriär och kommer nu med en konsert full av energi och glädje som varvas med tillbakalutad njutning till några av världens mest välkomponerade hits.

George Michael var en av popens stora på 1980- och 90-talen. Först som tonårsidol med Whams ”Wake me up before you Go-Go”. Sedan tog pop-karriären nytt kliv med plattan "Faith" 1987. Han skrev både känsliga ballader som "Careless Whisper" och "Father Figure", samtidigt som han producerade danslåtar som ”Freedom ´90” och ”I want your sex”.

Efter att ha underhållit oss i mer än 25 år som både soloartist och som basen i Alcazar står Andreas Lundstedt kvar med sin energi och glädje som smittar av sig. Nu är han redo att ge nytt liv till George Michaels magiska låtskatt - det blir en musikalisk explosion av glädje, kärlek och energi!
Åldersgräns: 
13 år. Ej ok för barn under 13 år oavsett målsmans sällskap.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerinfo@visitskelleftea.se OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Senast uppdaterad: