Danskurs för vuxna (modern jazzdans)

Här dansar vuxna jazz och modern dans tillsammans på ett schysst och hållbart vis med fokus på dansglädjen. Alla är välkomna!

Måndag 19.15-20.30 med Ida.

BÄTTRE BALANS, STARKARE OCH GLADARE! 💃🏻DANSKURS FÖR VUXNA SOM VILL UTVECKLAS OCH HA ROLIGT.

Måndagar kl 19.15-20.30 i estetiska programmets danssal på Anderstorpskolan

 "Våga prova! Jag vågade till slut. Bra kursledare som tar hänsyn till att jag inte har någon bakgrund/kunskap om detta. Trevligt med olika åldrar. (Betyder att jag som äldre känner mig bekväm i gruppen)."
- Kursdeltagare våren 2022

 

Svag, stel, dålig balans och brist på roligt i livet. Låter det som dig?

Tänk om du fick stärka kroppen, få bättre balans, bli mjukare och dessutom utvecklas inom dans och ha roligt? Då är det här en kurs för dig!


Här får du dansa som vuxen bara för att ha roligt eller kanske för att och öka välmåendet. Våra tidigare deltagare berättar att de utvecklats inom dansen, känner sig starkare, gladare och har fått bättre balans. Kanske vill du också få det?

Danskursen är simonsoninspirerad med en mix av jazz och modern dans. Simonson är en skonsam dansform som tar hänsyn till dina förutsättningar. Du kan vara med även om du har skador, värk eller känner dig för gammal, för stel osv...


Förutom att det är riktigt roligt får du också:

  • Starkare muskler och bättre balans
  • Mindre stress och värk
  • Ökad glädje och livslust
  • Gemenskap i gruppen
  • Uttrycka dig till musik och hitta dansglädjen
  • Utvecklas inom dansenPå kursen möter du Ida som lärare


”För mig är dans ett fantastiskt uttryckssätt som stärker inifrån och ut. På mina klasser strävar jag efter att du ska få uppleva dansglädje, samt stärkas och utvecklas inom dansen utifrån ett kroppspositivt tankesätt."
- Ida Lindberg

 

ORD FRÅN TIDIGARE DELTAGARE:


"Ger en sån glädje, mjukhet, styrka, bra balans. Duktig ledare som går igenom rörelserna, dansen så pedagogiskt att även du som nybörjare kan hänga med😊" 


"Dansen har varit oerhört bra för min kropp och jag skulle så gärna vilja fortsätta. Den har varit ännu bättre för min insida. Även om jag ser en ”köttbulle” i spegeln, som drömmer om att vara smidig. Men skam den som ger sig."

 
"Bra ledare. Positiv och peppande. Sprider god stämning. Fint att Ida filmade kombinationen. En förutsättning för mig att kunna vara med."

"Personligen tycker jag att dans är (bland) det roligaste som finns. Fördelen med Zoloz danskurser är att man kan anpassa majoriteten av övningarna och stegen utifrån sina egna förutsättningar"
- Evelina

 

  

 

Boka

Prisinformation

Danskursen är 14 ggr och kostar 2150 kr. Betalas före kursstart.

Kontaktinformation

Kontakt: Pia Burman
Arrangör: Zoloz Yogastudio
Telefon: 46-070-5468627
E-post: pia@zoloz.se
Senast uppdaterad: