Bild från evenemang

Det är så synd om mig - Andreas Jonsson

Det är så synd om mig är en humorföreställning som berör och engagerar. Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?


Efter fullsatta teatrar under hösten 2021 beger Andreas Jonsson sig nu ut på en Sverigeturné under hösten 2022. Det är så synd om mig är en humorföreställning som berör och engagerar. Hur går vi vidare när vi vill ge upp, men ändå inte vill ge upp. Vad gör vi med alla tillfällen då det är så synd om oss?

I denna fartfyllda och humoristiska show ger Andreas sig ut på jakten att hitta tillbaka till livet, inte minst efter pandemin - och jakten efter att vara nöjd. Men när du väl nåt målet, vad händer då?

Andreas Jonsson har blivit känd som en av landets ledande föreläsare med fokus på inkludering och att må bra i sig själv. Nu firar han 10 år som föreläsare genom att ge sig på Sverigeturnén Det är så synd om mig.

Publiken bjuds på underhållning tillsammans med kunskap som tas med långt utanför teaterns väggar. Kvällen kommer ge dig verktyg att hantera livets kurvor på ett nytt sätt.

Välkommen!

Speltid: 2h 20 min inkl paus

Boka

Prisinformation

395 kr inkl serviceavgiftBiljetter säljs på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452510 och online på Ticketmaster klicka på boka knappen för att komma direkt till den officiella bokningssidan.

Kontaktinformation

Kontakt: Henrik Forsén
Arrangör: Andreas Jonsson LIVE AB
Telefon: 46-036-7777770
Senast uppdaterad: