Kurs: Pias pausyoga för trötta ryggar

Ett yogapass vid lunchtid där du får mjuka upp ryggen, sträcka ut kroppen och landa. Starta om din dag med skön yoga vid lunchtid!

Torsdag 12.10-12.55 med Pia.


Har du värkande axlar och ländrygg efter att ha suttit stilla hela förmiddagen?
Rastlösa ben och trötta höfter?

 

På den här kursen får du röra på kroppen i ett allsidigt pass där vi zoomar in lite extra på ryggen. Ryggen tar ofta stryk när vi jobbar vid datorer, sitter mycket stilla eller utför statiskt arbete. Att få igång blodcirkulationen, röra på kroppen och säga hej till musklerna kan göra stor skillnad i din dag!

Det här är för dig som vill ta ett break i din dag, röra på kroppen och sen landa en stund i stillhet.

 

Utan alltför mycket krusiduller tar vi oss an härliga yogaflöden på lunchen där hela kroppen får vara med. Alla är välkomna på kursen och vi stämmer av dagsläget i början av passet.

 


I yogan övar vi oss på fysiska positioner, närvaro, självkärlek och att komma närmare oss själva. Det spelar egentligen ingen roll hur det ser ut eller vad din kropp klarar av - så länge det känns bra på vägen!


”Enkel” yoga, i positiv bemärkelse! Lämpliga övningar som går att förenkla för den som vill, ledaren Pia är lättsam och jordnära! Regelbunden Yoga gör att jag lättare kan vara närvarande i nuet, även mellan passen! - Emma

 

Kursinformation:

Kurs i 7 veckor med fokus på att få en stillasittande kropp i rörelse, mjuka upp och sen landa i stillhet på slutet.


Startar torsdag den 15 september kl 12.10-12.55 på plats i Skellefteå - eller online! 


Du behöver inga förkunskaper! Den här kursen lämpar sig både för nybörjare och mer vana yogadeltagare. Gemensamt är att vi vill lära oss sätt stärka upp kroppen, stretcha och ta hand om oss själva. Det är bra att kunna ta sig upp och ner från golvet utan några större svårigheter.

På kursen ges möjlighet till anpassningar och vi använder oss av olika hjälpmedel/props för att lättare ta oss in i olika positioner och utföra övningarna. Ibland visar jag alternativ med stol, ibland med filtar, klossar eller band som hjälp.

 


👉 Du har också möjlighet att ställa frågor till mig och få mer individanpassade tips att prova.Hitta balansen i livet och i kroppen
Min stora önskan för dig är att du ska hitta balans i livet. Att du ska kunna vara närvarande i det du gör och njuta av livet.

I den här kursen fokuserar vi på att ta hand om rygg, nacke och axlar - så att du kan ha mindre ont och känna mer glädje!

Jag väljer ut övningar som jag tror kan hjälpa dig under vår yogastund - men även framöver. Du kan ta med dig och göra övningarna även hemma eller under din arbetsdag. Fem minuter med rörelser för dina axlar kan göra stor skillnad under dagen!

Vill du har mer pågående stöd och fler videosar att använda dig av har jag också en medlemssida som går fint att kombinera med den här kursen!

Boka

Prisinformation

Går endast bokas som kurs (ingen drop in eller enstaka pass). Sju träffar för 1090 kr.

Kontaktinformation

Kontakt: Pia Burman
Arrangör: Zoloz Yogastudio
Telefon: 46-070-5468627
E-post: pia@zoloz.se
Senast uppdaterad: