Bild från evenemang

Lukas Graham - THE PINK TOUR

Det danska stjärnskottet Lukas Graham åker på en massiv turné i Europa under hösten 2022. Låtar som ”Mama Said”, ”Drunk in the Morning” och ”7 Years” har legat på listorna runt om i världen. ”THE PINK TOUR” gör bara fyra stopp i Sverige. Ett av dem är i Skellefteå på Sara kulturhus.


På grund av logistiska skäl flyttas Lukas Grahams kommande konserter i Sverige till april 2023. Köpt biljett gäller på de nya datumen. 

Nytt datum för Lukas Grahams konsert på Sara kulturhus blir den 22 april 2023. Observera att starttiden flyttats fram till kl. 20:00. Länk till annan webbplats.


Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet kan du återköpa din biljett t.o.m. 2022-09-30.

Använd den här länken för återköp.  Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Det danska stjärnskottet Lukas Graham åker på en massiv turné i Europa under hösten 2022. ”THE PINK TOUR” kommer i oktober och november till fyra svenska städer – Skellefteå, Stockholm, Göteborg och Malmö. 
 
”Mama Said”, ”Love Someone”, ”Drunk in the Morning”, ”You’re Not There” och naturligtvis ”7 Years”. Med sångaren Lukas Forchhammer i spetsen har bandet sedan 2012 legat etta på listorna runt om i världen, även i Sverige. 
 
”7 Years” har varit topp 10 i 11 länder, inklusive topp 3 i bland annat USA, Storbritannien och Sverige. Låten är en av de första låtarna i världen att streamas över en billion gånger. Albumet ”Lukas Graham” har sålt 10 x platina och med den globala framgången fick bandet tre amerikanska Grammy-nomineringar. 
 
De senaste åren har bandet växt till Danmarks absoluta livefavoriter och har flera utsålda turnéer i ryggsäcken. Nu har det gått fem år sedan bandet var ute i europa och med deras kommande fjärde studioalbum är de nu mer än redo att möta publiken igen! Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: 13 år. Ej ok för barn under 13 år oavsett målsmans sällskap.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Mat och dryck: är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..

 

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerinfo@visitskelleftea.se OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000
Senast uppdaterad: