Bild från evenemang

Mwuana

Mwuana har lämnat ett avtryck på svensk musik, främst med sin oblyga inställning till att mixa rap med sång. Nu ska Mwuana ut på en efterlängtad vinterturné. Missa inte när en av våra klarast lysande stjärnor kommer till Sara kulturhus.

FRAMFLYTTAT - NYTT DATUM 7 OKTOBER


Konserten med Mwuana på Sara kulturhus flyttas fram!

Den inplanerade konserten med Mwuana i Sara kulturhus flyttas från 29 januari till 7 oktober 2022.

Köpta biljetter gäller fortfarande, så håll i din biljett. Kontakta din biljettåterförsäljare vid eventuella biljettfrågor.Mwuana är en naturlig stjärna som med en sällsynt lätthet rör sig mellan rap och sång i ett gränslöst, modernt språk. Oavsett om det är över trap, mjuk 70-talssoul, karibiska rytmer eller – som den eviga klassikern Craftmanship – ett minimalistiskt, basmättat pianoriff så flödar Mwuanas fängslande röst fritt.


Soundet är ett samarbete mellan Mwuana och stjärnproducenterna Chords och Collin, som fortsätter att briljera med låtar som ”Loverman” och den senaste singeln ”Kom fram”. Under 2022 åker Mwuana ut på en efterlängtad turné. 

Mwuana har sedan debutalbumet ”Thriller” blivit en av de främsta artisterna i Sverige. Han har under sin karriär vunnit prestigefyllda priser, placerats på topplistan och fått musiken på radiorotation. Han har lämnat ett avtryck på svensk musik, främst med sin oblyga inställning till att mixa rap med sång. Nu ska Mwuana ut på en efterlängtad turné. Missa inte när en av våra klarast lysande stjärnor kommer till Sara kulturhus, denna gång med ett fullt liveband.

 

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerinfo@visitskelleftea.se OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Senast uppdaterad: