Bild från evenemang

Newkid

I januari 2022 släppte Newkid ny musik och under året gästar han 14 olika städer runt om i landet med sin turné "För alla gånger vi inte kunde samlas”. I oktober kommer han till Skellefteå.

FRAMFLYTTAT - NYTT DATUM 12 OKTOBER


FRAMFLYTTAT!

På grund av Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, måste tyvärr konserten med NEWKID i SKELLEFTEÅ på SARA KULTURHUS den 23 APRIL 2022 flyttas fram. 
Nytt datum för konserten är den 12 OKTOBER 2022.

Newkid hälsar:

-Det känns jättetråkigt eftersom jag längtar så efter att få träffa er. Men det ger mig bara ännu mer tid att bygga detta ännu större och kommer göra turnén ännu mer speciell när vi väl samlas. ❤️


Din biljett gäller till det nya datumet, och du behåller samma plats!

Kontakta biljettdistributören där du köpt dina biljetter för frågor och återköp. Sista dag för återköp är den 10 februari 2022

 

Under 2022 åker Newkid ut i landet med en efterlängtad turné där han gästar 14 svenska städer. I oktober kliver han upp på Sara kulturhus stora scen.

Efter ett minst sagt rekordartat 2020 med tokhyllade Så Mycket Bättre-tolkningar, två Grammisnomineringar (Årets Artist, Årets Pop), en P3 Guld-nominering (Årets Låt), många nya releaser på albumtopplistan och över 170 miljoner streams har Newkid spenderat desto mer tid i studion år 2021. I mars släpptes platinasäljande singeln ”Aldrig haft något annat val” och under hösten den vackra låten “Ingen luft mellan oss” som Newkid skrivit tillsammans med hyllade artisten och textförfattaren Ana Diaz.

2022 händer det mycket. Den 21 januari släppte Newkid sitt fjärde album – något som trots sitt vemod kommer bringa ljus och hopp med ett sound som är igenkännbart för även de nyaste lyssnarna. Senare under året kliver han in i Avicii Arena för att bjuda på en efterlängtad show med namnet “För alla gånger vi inte kunde samlas” – något han som barn bara kunnat drömma om. Nu står det även klart att han tar spelningen vidare ut i landet.

”Efter responsen vi fått och det faktum att vi då kommer ha ytterligare ett album i ryggen, finns det liksom inget annat val än att fortsätta ta revansch för alla gånger vi inte kunde samlas runt om i hela landet, säger Newkid.

 

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerinfo@visitskelleftea.se OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Stella Event AB
Senast uppdaterad: