Carina Linder

Öppen scen - Sparka bollen till månen

Öppen scen är en satsning för dig som vill vara med och ta plats på kulturens olika offentliga scener och rum. Idag hälsar vi Carina Linder välkommen att berätta om sin nyskrivna bok ” Sparka bollen till månen”.


Öppen scen - Carina Linder berättar om sin nyskrivna bok ” Sparka bollen till månen” En verklighetsskildring om att vara papperslös och leva i limbo i Sverige i dag.

Berättelsen är ett underifrån perspektiv som väcker många reflektioner om organhandel, utsatthet och umbäranden. Ställer frågan vad är en människa värd och vad ingår i att vara människa. Om konsekvenser av politiska beslut. Vem ska trösta knytet !!

Carina Linder är född i Burliden Burträsk där hon även i många år drivit lantbruk tillsammans med sin man. Hon har även bl.a. jobbat på asylboenden för ensamkommande i många år.

Carina har alltid varit intresserad av teater och berättande, spelat amatörteater i Burträsk teaterforum i över 20 år och haft en del kortare berättarföreställningar av eget skrivet material. Har bl.a. universitetsstudier i drama, teater, film, populärfiktion och kreativt skrivande.

Fri entré.

Öppen scen 
Öppen scen är en satsning för dig som vill vara med och ta plats på kulturens olika offentliga scener och rum. 

Öppen scen - är du intresserad? Länk till annan webbplats.

Arrangör: Kultur- och biblioteksavdelningen

En del av Berättarfestivalen. Länk till annan webbplats.

Prisinformation

Gratis

Kontaktinformation

Kontakt: Jannike Lundgren
Arrangör: Stadsbiblioteket
Telefon: 46-0910-736100
Senast uppdaterad: