Bild från evenemang

Weeping Willows och Lisa Nilsson - Christmas Time Has Come

Weeping Willows och Lisa Nilsson beger sig ut på en gemensam, storlagen julturné under namnet “Christmas Time Has Come”. Det blir storslaget med många musiker på scenen med blås- och stråksektioner – en intim och lyxig känsla!


Julen 2022 åker Weeping Willows och Lisa Nilsson ut på en gemensamma turné – “Christmas Time Has Come”. Publiken kan se fram emot en storslagen konsert med många musiker på scenen med blås- och stråksektioner. 

Under hösten 2021 släpptes Weeping Willows julskiva “Songs Of Winter” där bandet presenterar tre nyskrivna låtar tillsammans med tolkningar av egna favoritjullåtar. En av låtarna på skivan är den vackra “The Magic Is Real” feat. Lisa Nilsson – och magin är helt klart påtaglig när några av Sveriges största artister går ihop och sjunger in julen. Publiken bjuds på en lyxig julkänsla med både stråkar och blås!

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn som numera är en svensk popklassiker i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.

Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken till musiken och scenkonsten styra.


Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: 13 år. Ej ok för barn under 13 år oavsett målsmans sällskap.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Mat och dryck: är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..

Boka

Prisinformation

Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida. För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 ellerbiljett@visitskelleftea.se OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000
Senast uppdaterad: