Bild från evenemang

Workshop - Hitta din inre man

I workhopen "Hitta din inre man" guidar dansaren, skådespelaren, koreografen och DJ:n Sofia Södergård dig dig genom en upplevelse där du lär känna dig själv på ett nytt sätt.

Workshopen är gratis, men du måste boka din plats.


Sofia Södergård är dansare, skådespelare, koreograf och DJ, hon går ibland under sitt alias, drag kingen Qarl Qunt.

Södergård är utbildad på klubb och streetdance-scenen i New York, Balettakademien i Stockholm samt på Stockholms Dramatiska Högskola. Hon är en av grundarna till danskompaniet P*fect som bland annat setts på Sadler’s Wells i London, Melodifestivalen, Juste Debout i Paris och som varit förband till Lady Gaga. Södergård har turnerat med sin egna föreställning SLICK med Riksteatern under 2020, vilken även visades i Västerbotten.

Under det senaste året har Södergård koreograferat systrarna Kronlöfs senaste föreställning "De redan frälsta" och Farnaz Arbabis "Angels in America" på Dramaten och under 2020 Cabaret i Bergen, Norge.

Turnerar genom Dansnät Sverige, med stöd av Dans i Västerbotten.Just nu är Sofia Södergård även aktuell med varietén Transplantation, 2 december på Sara kulturhus, där dans, standup och opera blandas. Länk till annan webbplats.


Läs mer om Sofia Södergård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Boka

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000
Senast uppdaterad: