Bild från evenemang

Från Saariaho till Sibelius

Vi bjuds på Wagners inledande preludium till operan Tristan och Isolde och Sibelius originella sjunde symfoni. Med Cecilia Zilliacus som solist på violin. Allt under ledning av Ville Matvejeff.


Vi bjuds på Wagners inledande preludium till operan Tristan och Isolde och Sibelius originella sjunde symfoni. Med Cecilia Zilliacus som solist på violin. Allt under ledning av Ville Matvejeff.

---

Medverkande:
Dirigent: Ville Matvejeff
Solist : Cecilia Zilliacus, violin

---

Program:

Karin Rehnqvist, Breaking the Ice (Arktis Arktis), 12 min
Kaija Saariaho, Lumière et pesanteur, 6 min
Karol Szymanowski, Violinkonsert nr 2, 23 min

PAUS, 30 min

Richard Wagner, Prelude från Tristan und Isolde, 9 min
Jean Sibelius, Symfoni nr 7, 21 min

---

Slår ditt hjärta lite extra för klassisk musik? 
 
Då har du möjlighet att teckna ett konsertabonnemang på Sara kulturhus. Med ett konsertabonnemang får du fyra tillfällen att höra Norrlandsoperans symfoniorkester spela både klassiska och nyskrivna stycken tillsammans med inbjudna solister och dirigenter, allt till ett rabatterat pris! 

Läs mer om vårt konsertabonnemang Länk till annan webbplats.
Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Observera att konserten inte är mikrofonförstärkt, men att hörhjälpmedel fungerar som vanligt under introduktioner och tal.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Boka

Prisinformation

Konsertbiljett: 325 kr inkl serviceavgiftSpara upp till 40% med abonnemangDen här föreställningen ingår i vår förmånliga abonnemangsserie. Spara upp till 40% och ta del av en mängd förmåner – bli abonnent du också!3 konserter: 530kr + serviceavgift= 585kr -------Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 ellerbiljett@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus och Norrlandsoperan
Telefon: 46-0910-736000
Senast uppdaterad: