Bild från evenemang

Skellefteå Floorball Cup

Skellefteå Floorball Cup är världens mest inkluderande innebandycup - ALLA är välkomna att vara med!
Skellefteå Floorball Cup har missionen vara världens roligaste innebandycup.
Skellefteå Floorball Cup har visionen bli världens största innebandycup.


Skellefteå Floorball Cup arrangeras för allra första gången 28/4–1/5 2023 i Skellefteå. SFBC återkommer därefter årligen över valborgshelgen.

SFBC spelas i sju centrala arenor, alla på gångavstånd i centrala Skellefteå.
SFBC har en oslagbar inkludering där vem som helst är välkommen att delta, med 20 licensierade klasser i alla åldersnivåer, för flickor och pojkar, damer och herrar, utan åldersbegränsningar nedåt eller uppåt. SFBC har två klasser i parainnebandy för stående spelare och en klass i rullstolsinnebandy. Det finns också en öppen klass för motionärer och en företagsklass.
SFBC erbjuder unika mervärden direkt kopplat till rollen som deltagare – målvakt, utespelare, ledare eller förälder – något extra som inte är förenat med någon extra kostnad.

Varmt välkommen att bli en del av en cupupplevelse som skapar minnen för livet!

Skellefteå Floorball Cup arrangeras av sex lokala föreningar: Skellefteå Floorball Club, Skellefteå IBK, Skellefteå IBS, Clemensnäs IF, Rönnskär Railcare IF och Skellefteå PSF.

Prisinformation

Fri entré för besökare - på alla matcher i alla arenor! Anmälningsavgifter för lag i olika klasser finns angivna på hemsidan. 500 kr i rabatt på anmälningsavgiften för alla lag i alla klasser till och med 2022-11-30.

Kontaktinformation

Kontakt: Jonas Fahlman
Arrangör: Skellefteå Floorball Club
Telefon: 46-70-6185164
Senast uppdaterad: