Julbord med Countrykväll med Ellinor Springstrikes trio

Dem är tillbaka! Missade ni dem i somras? En underbar sommarkväll med helt fantastisk country. OCH nu är dem tillbaka, Ellinor Springstrike och Gareth Nugent. Denna gång med en akustisk jul show tillsammans med musikern Johan Wållberg.


Dem är tillbaka! Missade ni dem i somras? Dentdär lite förskjutna giget, som alla som stannade kvar och väntade ut dem inte behövde ångra.
Med ett riktigt vackert klang och mycket kända låtar, kan det ha varit en av de bättre sommarkvällarna denna sommar.
OCH nu är dem tillbaka. Denna gång med en akustisk jul show tillsammans med musikern Johan Wållberg.
”Ellinor Springstrike & Gareth Nugent feat. Johan Wållberg”
Allt i en skön blandning av kända country-, rock- och pophits!

Å låt oss inte glömma maten: 

I fantastisk miljö, med ett vällagat, norrländskt och närproducerat julbord kan ni njuta av våra bästa råvaror med en perfekt blandning av din absoluta favorit-klassiker mixat med nytänkande rätter. Ni kommer finna mängder av lokalproducerade produkter, mängder med vegetariska idéer och ett stort dessertbord. Och självklart kommer allt vårt kött och vår kyckling enbart från svenska gårdar. Alltså, ett riktigt vettigt julbord som man sent kommer glömma. 

Glöm inte att ta den självklara vinterpromenaden bland Lövånger Kyrkstads röda stugrader i gnistrande snö. 


Prisidé: 750kr/person
Barn3-12 år: 25kr/barn
klockan 17.00-21.00 (Vi stänger dörrarna 01)

 

Maxa detta event genom att lägga till ditt boende för natten i unika Lövånger Kyrkstads stugor för enbart +400:-/person inkl frukostbuffé. 


Självklart genomsyrar hela vårt företag hållbarhet och vi serverar självklart enbart kött och kyckling från Svenska gårdar. Det är viktigt för oss.

 

Kontaktinformation

Arrangör: Lövångergården
Telefon: 46-0913-10203
Senast uppdaterad: