Juligt, drömlikt julbord med Fifthy Shades på scenen

Pite Dansar & Ler, Hemavan After Ski, Hotel Laponia och nu.. Lövångergården.
Välkomna hit till Fifty Shades Julbord, med en blandning av den bästa musik och våra absolut bästa råvaror, som Lövångers närområde har att erbjuda.


Ett riktigt grymt coverband, som har spelat med dem flesta musiker och är hejdundrandes bra på att dra igång fester och inte låta dem sluta.


Tycker ni att ni har hört dem förut? Garanterat. Dem har festat loss på de flesta ställen; Pite Dansar & Ler, Hemavan After Ski, Hotel Laponia (and so on..)

Å låt oss inte glömma maten: 

I fantastisk miljö, med ett vällagat, norrländskt och närproducerat julbord kan ni njuta av våra bästa råvaror med en perfekt blandning av din absoluta favorit-klassiker mixat med nytänkande rätter. Ni kommer finna mängder av lokalproducerade produkter, mängder med vegetariska idéer och ett stort dessertbord. Alltså, ett riktigt vettigt julbord som man sent kommer glömma. 

Glöm inte att ta den självklara vinterpromenaden bland Lövånger Kyrkstads röda stugrader i gnistrande snö. 


Vill ni ha en riktig fest; Boka in denna kväll.
Fråga gärna även om dryckespaket vid bokning


klockan 17.00-21.00 (Vi stänger dörrarna 01)
Prisidé 625:- / Barn 3-12 år: 25:-/år

 

Maxa detta event genom att lägga till ditt boende för natten i unika Lövånger Kyrkstads stugor för enbart +400:-/person inkl frukostbuffé. 


Självklart genomsyrar hela vårt företag hållbarhet och vi serverar självklart enbart kött och kyckling från Svenska gårdar. Det är viktigt för oss.

Kontaktinformation

Arrangör: Lövångergården
Telefon: 46-0913-10203
Senast uppdaterad: