Bild från evenemang

Transformation/förvandling

Med inspiration från MANs utställning "Maskor och makt" har ungdomar från Kulturskolan fått skapa fritt genom makeup, attribut och återbrukade kläder. Måndag 5 dec håller MAN i ett mingel där du får höra mer om projektet och se kreationerna på bild.


MAN bjuder in till mingel utanför Utställningshallen på Sara Kulturhus, där resultatet av ett projekt mellan MANs konstpedagog och Kulturskolan kommer hänga. 

Med inspiration från MANs utställning "Maskor och makt" har ungdomar från Kulturskolan fått skapa fritt genom makeup, attribut och återbrukade kläder. Kreationerna har fotats och kommer att hänga utanför Utställningshallen på Sara Kulturhus. 

Väkommen på ett mingel måndag 5 december, kl. 18-19!

Om projektet:
Under hösten har MANs konstpedagog samarbetat med två grupper från Kulturskolan, "Zero Waste - Textil Design" och "Teatersmink" som har fått arbeta med återbruk, omvandla och skapat nya kreationer. Med inspiration av MANs utställning "Maskor och makt" har ungdomarna skapat helt fritt.

Under processens gång har tankar om identitet, makt, kön och minnen dykt upp och som en ingång i sitt arbete har deltagarna arbetat med ord som härrör till utställningen. Kvinnors arbete, textilt återbruk, kroppen och minnet.

Prisinformation

Free

Kontaktinformation

Arrangör: Museum Anna Nordlander
Telefon: 46-0910-736000
Senast uppdaterad: