Bild från evenemang

Face vocal band - Rockig & energisk acappella från USA

Face vocal band är ett etablerat band på acappella-scener runt om i världen. De lämnar alltid sin publik fyllda av energi och glädje. Denna gång bjuder de Amerikanska killarna från Colorado på både egenproducerat material och låtar vi känner igen, men i egen tappning.


Face vocal band är ett etablerat band på acappella-scener runt om i världen. De lämnar alltid sin publik fyllda av energi och glädje. Denna gång bjuder de Amerikanska killarna från Colorado på både egenproducerat material och låtar vi känner igen, men i egen tappning. Bättre naturlig energikick under den mörka hösten går inte att få. Tidigare har killarna besökt norra Sverige (Piteå och Luleå), men detta blir första besöket i Skellefteå. Stor succé blev det när de vid sitt första besök 2015 framförde delar av Euskefeurats Kvad'n/Nere vid Piteälva! Den låten och många andra går att höra på Youtube och Spotify.

All musik framförs utan instrument. Dock kommer man att tro att man både hör elgitarrer, trummor, saxofoner… Beatboxern Mark låter som ett helt trumset (!) Det går inte riktigt att förklara - man måste komma och se själv! Konserten passar både gammal som ung. (Förstår man engelska har man bäst utbyte av konserten eftersom allt mellansnack sker på engelska). Varmt välkomna till en alldeles fantastisk kväll!

MVH Helena Roos, lokal konsertproducent, Nybliven Skelleftebo och stolt ambassadör för Västerbotten.

Boka

Prisinformation

Biljettpris: Förköpspris på 400 kr (ordinarie och pensionär) /220kr (studerande och barn) vid köp innan 1 augusti, 2023 Därefter biljettpris 495 kr för ordinarie och pensionär och 275 kr för studerande och barn. --- Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452515 ellerbiljett@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Senast uppdaterad: