Mr Blues featuring Ann Kristin Hedmark

Håkan Lewins band Mr Blues får tillsammans med Ann Kristin Hedmark avsluta Skellefteå Jazz Weekend 2023.


Mr. Blues är en ny hårdsvängande, bluesmättad kvartett, vars medlemmar har många års erfarenhet av konsertverksamhet både nationellt och internationellt.

Håkan Lewin – Altsaxofon

Håkan har under flera årtionden turnerat från Kalifornien i väster till Sibirien i öster. På sin meritlista har han spelat med världsartister som Tina Turner, Georgie Fame, Thad Jones m.fl. för att inte tala om ett antal år i Gugge Hedrenius Big Blues Band

Kettil Medelius – Klaviatur
Hasse Larsson – Bas 
Jonas Backman – Trummor

Ann Kristin Hedmark har samarbetat och turnerat med fantastiska musiker, allt från en ackompanjatör till storband, både i Sverige och utomlands. Repertoaren har naturligtvis med tiden förändrats. Från att de 10 första åren bestått av topplistornas pop och soul-låtar, är det idag jazz och blues, eller visor i ”latinstuk” som gäller. Under sitt långa liv som artist har hon erhållit ”Jan Johanssons stipendium” år 2003, samt det första ”Monica Zetterlund-stipendiet” som delades ut år 2006. I år firar Ann Kristin dessutom 60 år som artist så vad kan vara lämpligare än en konsert på den gamla hemmaplanen även om hon numera är mantalsskriven i Täby.

 

Foto Ann Kristin Hedmark: Mikko Paavola

Boka

Prisinformation

Medlem 300.- Ej medlem 375.- Ungdom 0.- (Vid dörren i mån av plats)

Kontaktinformation

Kontakt: Mats Åkerström
Arrangör: Jazzklubben Boston
Telefon: 46-070-3188318
Senast uppdaterad: