Bild från evenemang

Lisa Ekdahl

Sedan genombrottet med ”Vem vet” har Lisa Ekdahl regelbundet turnerat i både Skandinavien och delar av Sydeuropa. Våren 2023 släpps det nya albumet ”Bang bang i mitt hjärta” och detta firas med en Sverigeturné. I maj gästar Lisa Ekdahl Sara kulturhus.


Lisa Ekdahl på vårturné med nytt album 
  
Efter sex år är Lisa Ekdahl skivaktuell på svenska igen. Albumet ”Bang bang i mitt hjärta” släpps i april och följs av en turné under våren. 
  
Lisa Ekdahl vill känna allvar och lekfullhet, lätthet och tyngd – allt på en gång. Våren 2023 släpps det nya albumet ”Bang bang i mitt hjärta” och detta firas med en turné runt om i landet. Idag är hon erfaren, med ett tydligt uttryck och stor scenvana. Sedan genombrottet med ”Vem vet” har hon regelbundet turnerat i både Skandinavien och delar av Sydeuropa. 
  
Hon har sedan många år parallella karriärer som svensk- och engelskspråkig artist, med en skandinavisk publik och en helt annan publik utanför Norden. Nya turnén innehåller hennes egna låtar med en mix av nytt och gammalt, men återblickar även mot de studsande och fjäderlätta swing-tolkningarna från förra plattan ”Grand songs”. Lisa Ekdahl älskar sin publik och ser fram emot att möta den igen med ett helt nytt album i bagaget! 
  
Bandet våren 2023 består av: 
  
Mathias Blomdahl - Gitarrer och sång 
Andreas Nordell - Bas och sång 
Ola Winkler - Trummor 
Daniel Gahrton - Keyboards och saxofoner 

 

Biljetter släpps fredag 16 december kl. 10.00 via ticketmaster.se, sarakulturhus.se och Skellefteå Turistbyrå.


---

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: 13+
Sittplats: Tillåtet för barn under 13 år i målsmans sällskap
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

 

---

Sugen på härligt mingel innan konserten?

Inför konserten har The Wood Hotel by Elite servering av dryck och lättare snacks i Södra foajén. 
Serveringen öppnar 45 minuter innan konserten börjar.

Välkommen!

Boka

Prisinformation

Ordinarie pris: Från 435 inkl. serviceavgift.---Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerinfo@visitskelleftea.se OBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000
Senast uppdaterad: