Porträtt Karin Tidbeck

Fantastika! – Uncanny? Möt författaren Karin Tidbeck

Författaren Karin Tidbeck skriver Fantasy och Science fiction. Eller är det Fantasy med inslag av Science fiction? Novellsamlingen  Jagannath belönades med The Crawford Award, nu är hen aktuell med hyllade romanen Minnesteatern, utgiven på såväl engelska som svenska.
Ingen anmälan, fri entré


Fantastika! – Uncanny? Möt författaren Karin Tidbeck

Karin Tidbeck är författare och översättare, bosatt i Malmö. Hen har skrivit flera novellsamlingar, bland annat den prisbelönta Jagannath som uppmärksammades i amerikansk media. Romanen Amatka nominerades till The Locus Award 2018.

Karin Tidbeck skriver på både svenska och engelska - den nya hyllade romanen Minnesteatern publicerades först på engelska (The Memory Theater) och sen på svenska, då i översättning av Andreas Vesterund.

Nu besöker hen Pride och Skellefteå stadsbibliotek för att berätta om sina böcker och sin relation till orden, i ett samtal med Love Ersare.

Välkommen!

Onsdag 15 februari
Kl. 18.00 - 19.00
Västerbottensrummet, Stadsbiblioteket, Sara kulturhus

Fri entré

Arrangör: Skellefteå kommun/Stadsbiblioteket Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.i samarbete med Studieförbundet Bilda Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arrangemanget är en del av Skellefteå Pride.12-18 februari Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Prisinformation

Fri entré

Kontaktinformation

Kontakt: Jannike Lundgren
Arrangör: Stadsbiblioteket
Telefon: 46-0910-736100
Senast uppdaterad: