Ghetto StandUp Comedy Surviving In Sweden As An African - INSTÄLLT

INSTÄLLT
"Ghetto Standup Comedy" är ett evenemang med internationella komiker från hela världen, av vilka några du kanske eller kanske inte har satt förut. Showen innehåller en mängd olika komedistilar som härrör från olika kulturell och etnisk bakgrund med syftet att leverera rå humor.


INSTÄLLT
"Ghetto Standup Comedy" är ett evenemang med internationella komiker från hela världen, av vilka några du kanske eller kanske inte har satt förut. Showen innehåller en mängd olika komedistilar som härrör från olika kulturell och etnisk bakgrund med syftet att leverera rå humor (som vissa kanske anser vara "mörk") samtidigt som de belyser deras kulturella mångfald och personliga upplevelser på ett så underhållande sätt som möjligt. Under hela showen kommer du att höra berättelser från olika urbana uppväxter såsom rasämnen, relationer, svart kultur etc. Allt formulerat på ett mycket omfattande men ändå humoristiskt sätt. Den här showen är rå, den är lös, den är urban och det är organiserat kaos. Häng med oss på en minnesvärd kväll.

”Surviving In Sweden As An African” är en handling baserad på Israels barndom och uppväxtperioden runt om i Afrika. Han berättar hur han lyckades anpassa sig till den svenska livsstilen och kulturen på de mest roliga sätt. Handlingen gör jämförelser mellan Sverige och några afrikanska länder där han har levt på en helt ny nivå. Den här showen är inte bara en föreställning, han kommer mentalt att placera dig i scenen och låta dig återuppleva hans resa och upplevelser i första hand.

Boka

Prisinformation

300 krBiljetter säljs på Skellefteå Turistcenter tel. 0910-452510 och online på Tickster, klicka på boka knappen.

Kontaktinformation

Kontakt: Israel Tshibangu
Arrangör: Lowkey Shows
Plats: Nordanåteatern
Telefon: 46-0736-13324342
Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se