Skriv! Lev! Misslyckas! – Skrivarsamtal med Fager

Är du en skrivande person, eller skulle du vilja börja skriva? Missa då inte chansen att inspireras av Anders Fager, en av de ledande författarna inom svensk fantastik. Under ett skrivarsamtal delar Fager med sig av konkreta tips för att du ska kunna utvecklas i ditt skrivande.


Skriv! Lev! Misslyckas! – Skrivarsamtal med Fager

Under skräckkonventet Lidman/Lovecraft Länk till annan webbplats. som anordnas av kultur- och biblioteksavdelningen har vi möjlighet att erbjuda ett skrivarsamtal med Anders Fager som debuterade som skönlitterär författare 2009 med novellsamlingen Svenska kulter. Fager har också en karriär inom spelbranschen och har utvecklat både rollspel och brädspel.

Hur vågar man släppa på prestigen och misslyckas för att gå framåt? Under detta samtal kommer Fager att berätta om hur du skapar ett bra upplägg för skrivandet, bli medveten om din egen skrivandeprocess, skapa trovärdiga karaktärer, världsbygge och mycket mer. Det blir en inspirerande dialog mellan författare och deltagare, där du också ges möjlighet att ställa frågor och reflektera över ditt eget skrivande.

Datum och tid: 14/10 klockan 14.15-15.45
Plats: Trappscenen, Skellefteå Stadsbibliotek
Anmälan: Evenemanget är kostnadsfritt men anmälan krävs.

Anmäl dig här:http://simplesignup.se/event/207606-skrivarsamtal-med-anders-fager Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Arr: Skellefteå kommun/Kultur- och biblioteksavdelningen

 

Boka

Prisinformation

Fri entré men anmälan krävs

Kontaktinformation

Kontakt: Kultur- och biblioteksavdelningen
Arrangör: Stadsbiblioteket
Plats: Trappscenen, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736100
Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se