Dad Harmony - En kväll med våra favoritlåtar

Dad Harmony är en nyskapande a capella musikgrupp som består av de fem musikerna: Peter Vidmark, Tomas Vidmark, Sebastian Åkesson, Adam Stenlund och Michael Åberg. Papporna från Skellefteå blev kända över en natt, och deras första klipp har nu visats över 20 miljoner gånger.


Dad Harmony gör sin första konsert på Sara kulturhus!

Dad Harmony, den lokala a capella-kvintetten från Skellefteå som fångat publiken med sin sångtalang, är äntligen klara för sin första egna konsert på Sara kulturhus. 26 december intar gruppen stora scenen och lovar att bjuda publiken på sina egna favoritlåtar.

– Vi är otroligt glada över att Dad Harmony kommer till oss och ger oss en fin avslutning på konsertåret 2023. Gruppens röststyrka och förmåga att skapa magi med sina stämmor, har gett dem välförtjänt framgång både i och långt utanför Skellefteås gränser. Det här kommer verkligen att bli en konsert att minnas, säger Lina Pettersson, bokningsansvarig på Sara kulturhus.

Efter att ett uppmärksammat klipp, där de fem Skelleftepapporna sjunger a capella spridits som en löpeld på TikTok, har succén bara fortsatt. Följarskaran på sociala medier har nu passerat 3,4 miljoner och gruppens popularitet har även nått utanför Sveriges gränser.

-Det har varit ett händelserikt år för oss, och nu äntligen har vi tagit musiken från vardagsrummet och ut på livescenen, Det känns fantastiskt kul att få uppträda hemma i Skellefteå, säger Michael Åberg i Dad Harmony.

Dad Harmony består av de fem musikerna: Peter Vidmark, Tomas Vidmark, Sebastian Åkesson, Adam Stenlund och Michael Åberg. De tolkar kända låtar på ett unikt sätt i en familjär miljö, ibland med hjälp av någon yngre familjemedlem som bidrar med skönsång. Hösten 2023 släpptes Dad Harmony mest sedda tolkningar på TikTok och Instagram, One Call Away, även på Spotify.

Biljetter till konserten med Dad Harmony på Sara kulturhus släpps fredag 15 september kl. 10.00 via sarakulturhus.se, ticketmaster.se samt Skellefteå Turistcenter.

 

Dad Harmony på Spotify Länk till annan webbplats.

 

---

 

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget.
Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 45 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

---

Sugen på härligt mingel innan konserten?

Inför konserten har The Wood Hotel by Elite servering av dryck och lättare snacks i Södra foajén. 
Serveringen öppnar 45 minuter innan konserten börjar.

Välkommen!

Boka

Prisinformation

Biljetter: Ordinarie: 450 kr 1:a balkong: 420 kr Delvis skymd sikt: 395 kr ---Biljetter säljs på sarakulturhus.se, Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida. För biljettköp via Skellefteå Turistcenter tillkommer en extra serviceavgifter på biljetter.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerInfo@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Plats: Scen 1, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000
Senast uppdaterad:
0910-73 50 00

Besöksadress: Stadshuset,
Trädgårdsgatan 6, Skellefteå

kundtjanst@skelleftea.se