Cirkus Cirkör: Tipping Point – Balancing in a Time of Change

"Tipping Point – Balancing in a Time of Change" är en cirkusföreställning som utmanar och tänjer på strukturer – våra mänskliga strukturer och vad som håller samman våra samhällen och demokratier. Varför ser de ut som de gör? Vad håller dem i balans?


"Tipping Point – Balancing in a Time of Change" är en cirkusföreställning som utmanar och tänjer på strukturer – våra mänskliga strukturer och vad som håller samman våra samhällen och demokratier. Varför ser de ut som de gör? Vad håller dem i balans?

I en tensegrity-struktur hålls formen ihop av spänningar, balans och av krafter som drar åt olika håll. En minsta förändring kan få hela bygget att falla. Och vad händer när det mest fundamentala kollapsar? Vem kommer i kläm och vem ger det frihet?

Tipping Point fungerar som en påminnelse om att inget är oundvikligt och att förändring är möjlig. Vi kan ta tillvara varandras kraft och bygga starkare tillsammans, mot mer inkluderande och rättvisa system.

Egentligen är det ganska enkelt. Varje handling, oavsett storlek, kan vara en del av en större förändring.

ALEXANDER WEIBEL WEIBEL
Alexander är en spanskfödd cirkusartist, regissör och musiker. Han är utbildad vid cirkusskolan i Madrid, the National Circus School of Moscow samt vid Dans– och Cirkushögskolan (DOCH) i Stockholm. Han har tilldelats en rad utmärkelser vid ett flertal större cirkusfestivaler runt om i världen.

Alexander har arbetat med Cirkus Cirkör i många år, mest synligt som balansartist, akrobat och musiker i föreställningar som Knitting Peace, Borders och Satyagraha.
 

Mer om Alexander Weibel Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer om Tipping Point
Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

...

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: finns ingen rekommenderad ålder – alla föräldrar känner sitt/sina barn bäst och bestämmer om det passar att gå på föreställningen.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här Länk till annan webbplats..
Garderob: finns i anslutning till scenen för evenemanget. Garderobsavgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Mat och dryck: är inte tillåtet att ta med in till våra scener.Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp. 

...

Sugen på härligt mingel innan föreställningen?

Inför föreställningen har The Wood Hotel by Elite servering av dryck och lättare snacks i Södra foajén. 
Serveringen öppnar 45 minuter innan evenemanget börjar.

Välkommen!

Boka

Prisinformation

Biljetter: Vuxen: 435 kr Barn: 310 kr... Biljetter säljs på sarakulturhus.se, Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida. För biljettköp via Skellefteå Turistcenter tillkommer en extra serviceavgifter på biljetter.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerInfo@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Plats: Scen 1, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000

Hitta hit

Senast uppdaterad: