Bild från evenemang

Skellefteå AIK - Oskarshamn

Skellefteå AIK tar emot Oskarshamn i Skellefteå Kraft Arena. Varmt välkommen till en kväll med trevliga möten och fartfylld hockey!


Skellefteå AIK tar emot Oskarshamn i Skellefteå Kraft Arena. Varmt välkommen till en kväll med trevliga möten och fartfylld hockey!

BILJETTER
Biljetter och årskort går att köpa online på ske.ebiljett.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Lösbiljetter går att köpa fysiskt hos våra återförsäljare: Skellefteå Turistcenter, ICA Kvantum, ICA Maxi och Stora Coop Sörböle.

MAT
I samband med match finns ett brett utbud av mat att välja mellan. Klicka här för att läsa om de olika alternativen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. I restaurangen serverar vi en trerättersmeny på vardagar och sena lördagsmatcher och en brunchbuffé på tidiga lördagsmatcher. Klicka här för att boka bord i restaurangen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

MATCHINFO
All information om matchen (så som intervjuer, statistik, öppettider etc.) finns på skellefteaaik.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. dagen innan nedsläpp.

SPELSCHEMAT
Prenumerera på spelschemat och få alla SHL-matcher direkt i din kalender. Klicka här för att komma till prenumerationen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

SOUVENIRER
I samband med match är souvernirshopen i arenan öppen. Övrig tid finns ett brett utbud av varor på Intersport City och Solbacken samt online Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

SOCIALA MEDIER
Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
TikTok Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
LinkedIn Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boka

Kontaktinformation

Plats: Skellefteå AIK Hockey
Telefon: 46-0910792000

Hitta hit

Senast uppdaterad: