TÄNK: Elin Andersson - När världen försvinner

Elin Andersson har med en obotlig ögonsjukdom som tar synen ifrån henne. I sin föreläsning "När världen försvinner" delar Elin med sig av hur hon har valt att ge fingret åt sjukdomen. Lyssna på en berättelse som ger perspektiv och inspiration till att trotsa egna rädslor och hinder.
SLUTSÅLT!


Evenemanget är slutsålt!

...

Elin Andersson föddes med en obotlig ögonsjukdom som gradvis tar synen ifrån henne. Som barn hade hon en synskärpa på cirka 30%, idag är den ungefär 6%. Kortfattat innebär sjukdomen att synen försämras successivt och den går i dagsläget inte att korrigera eller behandla på något sätt. 

I sin föreläsning "När världen försvinner" delar Elin med sig av hur hon har valt att ge fingret åt sin sjukdom och sitt handikapp. Trots rädslorna har hon valt att leva livet fullt ut, på de sätt hon kan. Med fokus på att ta sig framåt, har hon utmanat sig själv, lärt sig och klarat så mycket mer än hon trodde var möjligt. Hon berättar om hur hon med hjälp av sitt mindset och en stor dos av envishet tagit sig förbi små som stora utmaningar genom livet och parerat den ständiga förändring som hon lever i.  

Om Elin Andersson
Elin Andersson bor i Skellefteå, är utbildad gymnasie- och högstadielärare i tyska/engelska och har jobbat som lärare i 16 år. Hon är ICF diplomerad coach och har även flertalet utbildningar inom gruppträning och många års erfarenhet som instruktör. Numera driver hon sitt företag Blindspot Development och jobbar som föreläsare och coach. 

Kom och lyssna på en berättelse som ger perspektiv och inspiration till att trotsa dina egna rädslor och hinder. Och som påminner dig om att vara stark och modig, att inte ge upp utan att försöka och försöka igen för att uppnå dina mål och drömmar.  
 
"Ibland får jag frågan hur jag klarar av det och det enkla svaret är; för att jag vill." 

...

TÄNK-föreläsningen arrangeras tillsammans med Skellefteå kommun.

Fri entré men du måste boka din plats!

...

TÄNK.
Föreläsningsserien TÄNK på Sara kulturhus presenterar några av Sveriges främsta talare. Med sina insikter och berättelser sår föreläsarna små tankefrön i publikens medvetande och inspirerar till att reflektera. Ibland transparent, fängslande och smart. Andra gånger kreativt, peppande och bara lite underbart.
 

---

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här Länk till annan webbplats..
Garderob: är obligatorisk för väska och jacka. Garderoben finns i anslutning till scenen för evenemanget och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

Boka

Prisinformation

Fri entré - men du måste boka din plats!

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus & Skellefteå kommun
Plats: Scen 4, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000

Hitta hit

Senast uppdaterad: