Bild från evenemang

Dolly Style

Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier. Trion slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”.


Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal.

Gruppen som bildades 2014 och är känd för sin färgglada och lekfulla image. Gruppen består av fyra medlemmar: Holly, Polly, Molly och Yolly. Trion slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”.

Deras musik och scenframträdanden kännetecknas av en lekfull och energisk popstil med influenser från den så kallade "kawaii"-kulturen, känd för sitt gulliga utseende.

Med sin unika stil och fängslande framträdanden har Dolly Style fångat uppmärksamheten hos både yngre och äldre fans. Gruppen fortsätter att vara aktiva inom den svenska musikscenen och har etablerat sig som en av de mer unika och karaktäristiska popgrupperna i landet.

Ta gärna med en bilkudde eller liknande för att barnen ska komma högre upp i stolarna.


Önskar du boka familjebiljetter? Klicka här!
Länk till annan webbplats.
(via boka-knappen nedan bokar du enskilda biljetter)


Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: Barn under 13 år behöver målsmans sällskap. 
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här Länk till annan webbplats..
Garderob: är obligatorisk för jacka och väska. Garderoben finns i anslutning till scenen och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Mat och dryck: är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här. Länk till annan webbplats.
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp. 

---


Sugen på härligt mingel innan konserten?

Inför föreställningen har The Wood Hotel by Elite servering av dryck och lättare snacks i Södra foajén.  Serveringen startar ca 45 minuter innan föreställningen. 

Välkommen!

Boka

Prisinformation

Biljetter:Familjebiljetter: 4 st biljetter (varav en vuxen): 1000 kr 6 st biljetter (varav en vuxen): 1500 kr ---Parkett barn (under 13 år):340 kr Parkett vuxen: 500 kr --- Biljetter säljs på Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida. Info om biljetter: 0910-452510 ellerInfo@visitskelleftea.seOBS! Ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Plats: Scen 1, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000

Hitta hit

Senast uppdaterad: