Handbok för Superhjältar

Baserad på den älskade bokserien av Elias och Agnes Våhlund, är denna musikal en hisnande upplevelse för hela familjen – fylld med stunts och fantastisk originalmusik. Vi får följa 9-åriga Lisa som i kampen mot mobbing finner sin styrka i en mystisk bok som leder henne till att bli en superhjälte.


Baserad på Sveriges mest älskade bokserie av Elias och Agnes Våhlund, är denna musikal en nyskriven och hisnande upplevelse för hela familjen – fylld med stunts och fantastisk originalmusik. Här fyller Sveriges framtida musikalelit varje ögonblick med magi och äventyr.

Vi får följa 9-åriga Lisa som i kampen mot mobbing finner sin styrka i en mystisk bok som också leder in henne till att bli en superhjälte.

Musikalen visar på vikten av självkärlek och förlåtelse, där även mobbarna får en chans att framställas i ett annat ljus. Berättelsen Handbok för Superhjältar bjuder in till en två timmar lång resa som inte bara underhåller utan också inspirerar till djupare samtal om mod, vänskap och styrkan att stå upp för sig själv och andra.

Boka dina biljetter nu och förbered dig på en upplevelse som kommer att få dig att tro på kraften inom dig och magin som både omger och förenar oss. Det här är föreställningen för familjen som vill uppleva sitt största musikaläventyr.

Ta gärna med en bilkudde eller liknande för att barnen ska komma högre upp i stolarna.


... 

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: rekommenderad från 6 år.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här Länk till annan webbplats..
Garderob: är obligatorisk för jacka och väska. Garderoben finns i anslutning till scenen och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Mat och dryck: är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

...


Sugen på härligt mingel innan föreställningen?

Inför föreställningen har The Wood Hotel by Elite servering av dryck och lättare snacks i Södra foajén. Serveringen startar ca 45 minuter innan föreställningen. 

Välkommen!

Boka

Prisinformation

Biljetter:
Barn: 495 krVuxna: 595 kr... Biljetter säljs på sarakulturhus.se, Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida. För biljettköp via Skellefteå Turistcenter tillkommer en extra serviceavgifter på biljetter.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerInfo@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Mys Artisteri AB
Plats: Scen 1, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000

Hitta hit

Senast uppdaterad: