Bild från evenemang

Skråmträsk Countryfestival

Upptäck den ultimata musikupplevelsen i Skråmträsk! Vår årliga Countryfestival är tillbaka och bjuder på enastående musik från både lokala talanger och internationellt kända artister. Slå dig ner i din favoritcampingstol framför vår storslagna utomhusscen och låt dig svepas med av en kväll fullmatad


 

Upptäck den ultimata musikupplevelsen i Skråmträsk! Vår årliga Countryfestival är tillbaka och bjuder på enastående musik från både lokala talanger och internationellt kända artister. Slå dig ner i din favoritcampingstol framför vår storslagna utomhusscen och låt dig svepas med av en kväll fullmatad med livemusik.

Årets festival har några spännande nyheter att erbjuda. Vi är stolta över att välkomna en tidigare vinnare av den amerikanska The Voice, Craig Wayne Boyd, som kommer att förtrolla publiken med sin fantastiska röst och karisma. Mer information om hela vårt program finns längre ner på sidan.

Musiken börjar klockan 18.30 och fortsätter non-stop ända fram till midnatt, medan området är öppet från klockan 18.00 till 01.00, precis som tidigare år. Se till att säkra din plats framför scenen i din egen campingstol för en bekväm och oförglömlig kväll.

Njut även av våra omtyckta hamburgare till försäljning under kvällen, tillagade med kärlek och lokala ingredienser. Välj mellan vegetariska alternativ från Svedjan, eller kött från Järvtjärns nötfärs eller pulled pork.

För att göra din resa till och från festivalen enklare erbjuder vi gratis bussresor för privatpersoner från stadens busstation. Bussen avgår klockan 17.30 och återvänder från Saloon klockan 01.00 när evenemanget avslutas. Förboka din bussbiljett samtidigt som du bokar din entrébiljett för att säkerställa din plats.

Program

  • 18.30 Ellinor Springstrike och Gareth Nugent (med gästframträdande av Tilda Vodusek från Idol hösten 2023)
  • 19.30 Jake Lindholm
  • 20.30 Tenessee Road
  • 21.30 Craig Wayne Boyd
  • 22.30 Erika Jonsson
  • 23.30 Ben Carbine & the 18 Wheelers


Denna kväll kommer att bli en minnesvärd upplevelse fylld med enastående musik och gemenskap. Vi ser fram emot att välkomna dig till Countryfestivalen i Skråmträsk!

 

Boka

Prisinformation

450 kr

Kontaktinformation

Kontakt: Mikael Lundgren
Arrangör: Skråmträsk Saloon
Plats: Västra Skråmträsk 122 - Skelleftea
Telefon: 46-0910-589090

Hitta hit

Senast uppdaterad: