TÄNK: Petra Malm - Bli din egen pionjär

Välkommen till en TÄNK-föreläsning med Petra Malm - en före detta elitsoldat med bakgrund från Försvarsmakten, som har gått från att operera i hemlighet till att dela med sig av sina djupgående erfarenheter genom föreläsningar.


Petra Malm, en före detta elitsoldat med bakgrund från Försvarsmakten, har gått från att operera i hemlighet till att dela med sig av sina djupgående erfarenheter genom föreläsningar. Petra har omvandlat sina 17 år av unika erfarenheter till livslektioner i ledarskap, motståndskraft och personlig utveckling. Genom sin energi, empati och expertis strävar hon efter att inspirera andra att tända sin inre låga och bli pionjärer på sin egen personliga resa.

I hennes föreläsning ”Bli din egen pionjär”, berättar hon gripande om övergången från ett vanligt vardagsliv till den adrenalinstinna och ibland farliga verkligheten i en krigszon.

Med sin erfarenhet av mentala prövningar och teamarbete under stress erbjuder Petra värdefulla insikter och metoder i sina föreläsningar. Att lyssna till en föreläsning med Petra garanterar praktiskt användbar kunskap för alla deltagare.


Om Petra Malm:

Petra har deltagit i tv-serien "SAS Who Dares Wins" och varit programledare för "Elitstyrkans hemligheter" på TV4. Som den första svenska kvinnan att klara uttagningstesten till Särskilda operationsgruppen inom Försvarsmakten har hon också arbetat som föreläsare, tränare och coach. Hennes bok "Kodnamn PAM" ger insikt i hennes liv och uppdrag inom hemliga operationer och utmaningarna som kvinna i en manlig värld.

Med sin erfarenhet av mentala prövningar och teamarbete under stress, erbjuder Petra värdefulla insikter och metoder i sina föreläsningar.

...

TÄNK.
Föreläsningsserien TÄNK på Sara kulturhus presenterar några av Sveriges främsta talare. Med sina insikter och berättelser sår föreläsarna små tankefrön i publikens medvetande och inspirerar till att reflektera. Ibland transparent, fängslande och smart. Andra gånger kreativt, peppande och bara lite underbart.
 

---

 

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här Länk till annan webbplats..
Garderob: är obligatorisk för väska och jacka. Garderoben finns i anslutning till scenen för evenemanget och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här. Länk till annan webbplats.
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp.

 


  

Boka

Prisinformation

Parkett: 470 kr Nedre sidobalkong + balkong mitt: 420 kr Balkong delvis skymd sikt: 390 kr Balkong skymd sikt: 390 kr...Biljetter säljs på sarakulturhus.se, Skellefteå Turistcentersamt på arrangörens officiella bokningssida.För biljettköp via Skellefteå Turistcenter tillkommer en extra serviceavgifter på biljetter.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerinfo@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Plats: Scen 1, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000

Hitta hit

Senast uppdaterad: