Bild från evenemang

REKORDMATCHEN

Rekordmatchen 2024

Fri entré när Skellefteå FF möter IFK Luleå!

En massa roliga aktiviteter för hela familjen med bland annat godisregn, gratis glass för alla barn, pysselhörna och en rad olika tävlingar och utmaningar.


Rekordmatchen 2024
Fri entré när Skellefteå FF möter IFK Luleå!
Rekordmatchen startades 2014, men det grundläggande initiativet är från 2010. Då möttes Skellefteå FF och Morön BK inför drygt 3200 åskådare, ett arrangemang som då kallades ”Fotbollsfesten”. Rekordmatchen är ett avstamp. En riktningsförändring mot en dröm!

GRATIS INTRÄDE!

Arrangemanget sticker ut hakan och tar höjd för att slå ett rekord! Ambitionen är att bryta normen och förändra kulturen för att stärka fotbollens framtid i Skellefteå. De nuvarande publikrekordet är från 1958. Då såg 8624 personer Skellefteå AIK förlora mot Hammarby IF i ett direktkval till division 1, dåtidens motsvarighet till Allsvenskan!

Vi kan tillsammans göra rekordmatchen till en oförglömlig dag, ett arrangemang med möjlighet att göra det omöjliga möjligt. Vi vill bo i en stad med en levande fotbollskultur som kan konkurrera med övrig elit i Sverige. Kom och titta på årets REKORDMATCH!

PROGRAMPUNKTER FÖR DAGEN
- Godisregn
- Pysselhörna
- Gratis glass till alla barn
- Lotteri med fina priser
- En rad olika tävlingar

Kontaktinformation

Arrangör: Skellefteå FF
Plats: Mullbergsvägen 11B - Skellefteå

Hitta hit

Senast uppdaterad: