Welcome Home Afterwork

Klar att träffa människorna i Skellefteå? Bra, för nu är du inbjuden till Sara kulturhus för att skapa nya kontakter på vår afterwork!
Come as a guest, leave as a friend!


Sugen på att träffa nya människor? Bra, för du är nu inbjuden till Sara kulturhus för att skapa nya kontakter på vår afterwork!

Afterwork, även känt som 'AW' (uttalas som 'ah-veh'), är det svenska begreppet som används när man samlas med vänner/kollegor efter arbetstid för att ta ett glas, kanske äta något gott och umgås. 

Skellefteå växer ständigt med många nya ansikten, och därför är det viktigt att få alla att känna sig välkomna. Kom precis som du är, ensam eller med vänner, och träffa nya människor. Det blir en kväll med socialt umgänge, livemusik och mysig atmosfär. Missa inte chansen att vara en del av Skellefteås största afterwork! 

Snacks & Drycker:

I baren hittar du läckra snacks som oliver, chips och charkuterier, tillsammans med ett urval av drycker - både alkoholhaltiga och alkoholfria alternativ.

Kom som du är!

Häng med oss för en afterwork fylld med trevligt sällskap. Det behövs ingen formalitet eller klädkod - bara ta med dig själv och din underbara energi.

Alla är välkomna!

  • Onsdag den 29 maj 2024, på Sara kulturhus
  • Fri entré, 17:00 till 20:00

Arrangerat av Visit Skellefteå, Sara Kulturhus, och Skellefteå Kommun, Welcome House.

 

 

Prisinformation

Gratis

Kontaktinformation

Arrangör: Visit Skellefteå, Skellefteå kommun, Sara kulturhus
Plats: Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-452510

Hitta hit

Senast uppdaterad: