Bild från evenemang

Tennessee Tears & Chris Kläfford – Under One Roof

Tennessee Tears och Chris Kläfford tar sin musikaliska synergi Under One Roof ut på turné och ger oss: Under One Roof – Part Two. Showen som innehåller låtar från akternas egna karriärer och samt gemensamma covers har hyllats av fans och lämnar en mersmak av vad svensk country-pop har att erbjuda.


Tennessee Tears och Chris Kläfford tar sin musikaliska synergi Under One Roof ut i sommarsverige och ger oss: Under One Roof – Part Two.

Att Sverige törstade efter country fanns det ingen tvekan om när Tennessee Tears och Chris Kläffords gemensamma höstturné spelades inför utsålda hus. Showen, som innehåller låtar från akternas egna karriärer och en del gemensamma covers, har hyllats av fans och lämnat en mersmak av vad svensk country-pop har att erbjuda.

För alla som missade höstens succé eller för de som vill ha mer kommer nu glada nyheter!

I sommar blir det ytterligare tillfällen att se Tennessee Tears och Chris Kläfford förena sina musikaliska stilar när de ger oss Under One Roof – Part Two.

”När vi startade vår gemensamma turné i höstas visste vi inte hur bra vi skulle passa ihop, både på och utanför scenen. Nu vet vi och därför vill vi ta Under One Roof-turnén till sommar-Sverige med en Part 2” hälsar Chris, Tilda och Jonas....

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här Länk till annan webbplats..
Garderob: är obligatorisk för jacka och väska. Garderoben finns i anslutning till scenen för evenemanget och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Mat och dryck: är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. Vänligen respektera att rullstolsplatser är avsedda för rullstolsburna personer. Vid överträdelse kommer biljetten att förklaras ogiltig på plats och inträde till evenemanget nekas. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp. 

...

Sugen på härligt mingel innan föreställningen?

Inför konserten har The Wood Hotel by Elite servering av dryck och lättare snacks i Södra foajén. 
Serveringen öppnar 45 minuter innan evenemanget börjar.

Välkommen!

 

Boka

Prisinformation

Biljetter: 545 kr ... Biljetter säljs på sarakulturhus.se, Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida.För biljettköp via Skellefteå Turistcenter tillkommer en extra serviceavgifter på biljetter.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerInfo@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Plats: Scen 1, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000

Hitta hit

Senast uppdaterad: