Park Avenue, New York City

Möt Radiokorrespodenterna

Möt Radiokorrespondenterna
Sveriges Radios korrespondenter är på plats när det händer, där det händer. Från våra utsända runtom i världen får du blixtsnabb nyhetsrapportering, men också fördjupning, analys och bakgrund till det som hänt. Vår förhoppning är att det gör världen lite mer begriplig.


Möt Radiokorrespondenterna
Sveriges Radios korrespondenter är på plats när det händer, där det händer. Från våra utsända runtom i världen får du blixtsnabb nyhetsrapportering, men också fördjupning, analys och bakgrund till det som hänt. Vår förhoppning är att det gör världen lite mer begriplig.

Sveriges Radio har Nordens största korrespondentnät. 19 korrespondenter runtom i världen och ett tiotal medarbetare i Stockholm. En av våra viktiga uppgifter är att bidra till ökad kunskap och förståelse genom att skildra skeenden som annars riskerar att hamna i medial skugga.

 - Sveriges Radio har i många år prioriterat utrikesbevakningen. I en tid då journalistik och yttrandefrihet är under attack i allt fler länder är det av allra största vikt att vara på plats. För att förstå världen bättre, behövs både kunskap och närvaro. Med ett brett nät av korrespondenter har vi goda förutsättningar att bidra till detta. 

 Anders Pontara, utrikeschef Ekot, Sveriges Radio

Vem som besöker just Skellefteå förblir en hemlighet in i det sista.

Arrangör: Skellefteå Riksteaterförening

I samarbete med Skellefteå kommun

Foto: Sveriges radio

Tisdag 5 september kl.18.00 Nordanåteatern

Pris:   FRI ENTRÉ - Först till kvarn! Biljetter hämtas på kansliet.

 

Boka

Prisinformation

Pris:FRI ENTRÉ - Först till kvarn! Biljetter hämtas på kansliet.

Kontaktinformation

Arrangör: Skellefteå Riksteaterförening
Plats: Nordanåteatern
Telefon: 46-0910-12503

Hitta hit

Senast uppdaterad: