Bild från evenemang

Ida Kjos – Kärlek och mod

Föreställningen ”Kärlek och mod” har spelats för slutsålda läktare runtom i landet och kommer nu äntligen till Skellefteå och Sara kulturhus. Välkommen till en interaktiv resa med skratt och gråt som berör på djupet när Ida Kjos äntrar scen.


Föreställningen ”Kärlek och mod” har spelats för slutsålda läktare runtom i landet och kommer nu äntligen till Skellefteå och Sara Kulturhus. Välkommen till en interaktiv resa med skratt och gråt som berör på djupet när Ida Kjos äntrar scen.

Efter två minnesvärda kvällar på Cirkus i Stockholm under hösten och stor efterfrågan från lyssnare och fans har Ida Kjos, från podcasten "Kjos," och Perfect Day Media beslutat att ta showen "Kärlek och Mod" ut på turné i andra delar av landet. 

Under föreställningen tar Ida med publiken på en känslomässig resa där hon hyllar kärleken och samtidigt omfamnar det som är och det som kommer med närvaro, styrka och mod. Ida delar öppenhjärtigt med sig av sina känslor och minnen, särskilt i samband med förlusten av tvillingsystern Elin i kampen mot cancer. Hon skapar en  stark framtidstro bland publiken, genom att på ett nyfiket sätt blicka framåt och presentera nya perspektiv och förhållningssätt till livet!

Det känns otroligt fint att föreställningen tagits emot med sådan kärlek. Varje möte med publiken har varit otroligt värdefullt. Jag är tacksam över att få fortsätta möta människor från alla olika delar av landet och nu när möjligheten gavs att få komma upp till Skellefteå och Sara kulturhus så kändes det självklart, säger Ida Kjos.


...

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns: ingen.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här Länk till annan webbplats..
Garderob: är obligatorisk för väska och jacka. Garderoben finns i anslutning till scenen för evenemanget och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här. Länk till annan webbplats.
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. På grund av utrymningstekniska skäl måste en rullstolsbiljett uppvisas av rullstolsburen person för entré till evenemang i Scen 1 eller Scen 2. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp, läs mer här Länk till annan webbplats..

 

 

Boka

Prisinformation

Biljetter: Parkett: 500 krÖvriga platser, inkl platser med skymd sikt: 390 kr ...Biljetter säljs på sarakulturhus.se, Skellefteå Turistcentersamt på arrangörens officiella bokningssida.För biljettköp via Skellefteå Turistcenter tillkommer en extra serviceavgifter på biljetter.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerinfo@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus
Plats: Scen 1, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000

Hitta hit

Senast uppdaterad: