Bild från evenemang

Tjuvjakt + Lov1

Unik spelning med Tjuvjakt + Lov1 där du får uppleva kreativa hiphopakter med banden som tagit publikens hjärtan med storm.

Du som fyllt 18 år kan dessutom starta kvällen på Sara med en konsert du aldrig kommer att glömma - och sen fortsätta festen på Cinco till sent!


Unik spelning med Tjuvjakt + Lov1 där du får uppleva kreativa och mångfacetterade hiphopakter med banden som tagit publikens hjärtan med storm.

Du som fyllt 18 år kan dessutom starta kvällen på Sara med en konsert du aldrig kommer att glömma - och sen fortsätta festen på Cinco till sent!

...

Om Tjuvjakt 

Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Med sina fem fullängdsalbum, två mixtapes och en EP har de med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över.

2023 fyllde bandet tio år som grupp, detta firas med två albumsläpp – det hyllade albumet “Lov att leva” som släpptes under våren och det senaste, självbetitlade albumet ”Tjuvjakt” – en hommage till gruppens rötter. Plattan innehåller samarbeten med storheter som ADAAM, Bell, Parham och Alexander Juneblad och Alexis Weak. Ett decennium har passerat och det summeras med en mångsidig och bred samling låtar, precis som det alltid har varit och kommer förbli. 

Tjuvjakt visar än en gång att genrer och gränser är till för att korsas och överskridas. Där deras gemensamma färdigheter som band kokas ihop till en helhet som är älskad av så många. Bandets skapandeformel har fungerat hittills och så kommer det förbli när vi vänder blad och siktar mot nästa tio år med Tjuvjakt. 

Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. 

Ståplatsbiljetten inkluderar även entré till Cinco mellan kl. 23:00-24:00.


Biljetter släpps onsdag 5 juni kl. 10:00 via sarakulturhus.se, ticketmaster.se och Skellefteå Turistcenter.


...

Om LOV1 
Gruppen LOV1 är ledd av Pontus Bjernekull Mörner och Waldemar Eriksson. De har tagit Sverige med storm både som liveartister och på sociala medier. 

2020 slog LOV1 igenom stort med ”Sexcigg” som toppade listorna hela sommaren. Under 2022 har bandet släppt albumet ”Profeterna på Balkongen” som slog sig in på #9 som landets mest streamade album.  

LOV1 drar fulla hus på festivaler och klubbar runt om i landet. Med över 110 miljoner streams, miljontals visningar på YouTube och flertalet guld och platinasinglar i ryggen är LOV nu tillgängliga för bokningar för 2024. 

 

...

Bra att veta inför ditt besök:

Åldersgräns sittplats: 13 år
Åldersgräns ståplats: 18 år, en bar kommer att finnas på plats.
Väskförbud: gäller för evenemang i Scen 1 och Scen 2, läs mer här Länk till annan webbplats..
Garderob: är obligatorisk för väska och jacka. Garderoben finns i anslutning till scenen för evenemanget och avgiften ingår i din biljett.
Insläpp: ca 30 min innan evenemanget startar.
Förtäring: Mat och dryck är inte tillåtet att ta med in till våra scener.
Hörhjälpmedel: finns i alla våra scener, läs mer här Länk till annan webbplats..
Rullator: placeras utanför ingång, personal på plats finns tillgängliga om du behöver hjälp.
Hiss: finns vid trapphus B, vänster sida.
Rullstolsplatser: Samtliga rullstolsplatser nås via hiss, trapphus B, vänster sida. På grund av utrymningstekniska skäl måste en rullstolsbiljett uppvisas av rullstolsburen person för entré till evenemang i Scen 1 eller Scen 2. Återköp av biljett sker ej vid felaktigt köp, läs mer här Länk till annan webbplats..

Boka

Prisinformation

Biljetter: Ståplats, 18 år och uppåt: 450 kr Sittplats, 13 år och uppåt: 510 kr ... Biljetter säljs på sarakulturhus.se, Skellefteå Turistcenter och på arrangörens officiella bokningssida. För biljettköp via Skellefteå Turistcenter tillkommer en extra serviceavgifter på biljetter.För mer info om biljetter tel. + 46 (0)910-452510 ellerInfo@visitskelleftea.seOBS! Det är ingen reservation av biljetter, endast direktköp.

Kontaktinformation

Arrangör: Sara kulturhus i samarbete med Cinco Skellefteå
Plats: Scen 1, Sara kulturhus
Telefon: 46-0910-736000

Hitta hit

Senast uppdaterad: