Musik vid Bryggarbacken

Musik vid Bryggarbacken – fyra tisdagar i juli med folkfest. På scenen: etablerade och nya lokala artister. Fri entré! Band: Context, OFP, No Lemon, Bronkko, Kärlek & slagsmål, Simon Löfstedt Trio, Lucid Blues, Ben Carbine & teh 18–Wheelers.


Visst blir det musikalisk folkfest vid Skellefteälven även i år! Under fyra tisdagar i juli bjuds det (fri entré!) på somrig folkfest med musik av lokala artister, både mer etablerade och unga begåvningar. Välkommen till älvsbrinken för möten med människor och musik. 

Musiken startar 19.30 och kring 21.00 klingar tonerna ut.
Fri entré, drop in!

9 juli:
NO LEMON – med inspiration från 70-tal som såväl 90-tal gör de alternativ rock med influenser från en mängd olika håll. ”Klassisk rockmusik, ibland med inslag av funk, metal och pop” som de själva har beskrivit det.
BRONKKO – rutinerat gäng som spelar svensk rock med rötterna i 70- och 80-talet. Bra svensk rock. Kort och gott.

16 juli:
KÄRLEK & SLAGSMÅL är ett punkrock-band från Skellefteå som sticker ut med sin breda och unika repertoar. Med låttexter på svenska som levereras med mycket känslor och passion siktar de mot de stora scenerna.
SIMON LÖFSTEDT TRIO. Simon arbetar som gitarrist och frilansmusiker med Stockholm och världen som arbetsplats. Med sin trio bjuder han på egna tolkningar av klassiska låtar och eget material.

23 juli:
LUCID BLUES har levererat högklassig psykedelisk bluesrock sedan 2019. Gruppen har sedan dess utvecklats mycket och slutar aldrig att överraska. De fyra medlemmarna omfamnar soundet från en förfluten era med modern och livlig energi.
BEN CARBINE & THE 18-WEHEELERS. Countrygänget är en uppskattad liveakt med sin positiva, energifyllda kombination av traditionell och dagsaktuell country. Redan 2009 var de vinnare i genren ”pop/rock Country i Swedish Country Music Championships.

- - - - - - - - - - - - - -

Arrangör: Skellefteå Musikaliska i samverkan med Kulturföreningen Mullberget och med stöd av Skellefteå kommun och det lokala näringslivet, Musikpartners: Summertime Music & Life Festival och Alive Production.
Sponsorer från näringslivet: Megafonen, 4Sign, Guiden, Henson, Contractor, Repay, Skebo, Swedbank, Skellefteå Bryggeri och Nornan Invest.
Tack till alla våra partners som gör det möjligt!

Prisinformation

Fri entré! Drop in.

Kontaktinformation

Arrangör: Skellefteå Musikaliska
Plats: Strandgatan - Skellefteå

Hitta hit

Senast uppdaterad: