Bild från evenemang

Tankeväckande föreläsningar om hållbar utveckling

Ta del av inspirerande föreläsningar om hur vi tillsammans driver på den hållbara utvecklingen när Skellefteå kommun och Skellefteå Kraft visar Nordens största digitala hållbarhetskonferens i kulturtrappan på Sara kulturhus den 11 september. Evenemanget är kostnadsfritt.


Hur minskar vi glappet mellan det vi vet att vi behöver göra och det vi faktiskt gör? Ta del av inspirerande föreläsningar om hur vi tillsammans driver på den hållbara utvecklingen när Skellefteå kommun och Skellefteå Kraft visar Nordens största digitala hållbarhetskonferens i kulturtrappan på Sara kulturhus den 11 september. Evenemanget är kostnadsfritt.

Konferensen heter A Sustainable Tomorrow, sänds från Helsingborg och beräknas nå drygt 20 000 personer runt om i Norden. Temat för i år är dissonans - metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör.

Kristina Sundin Jonsson, kommundirektör i Skellefteå, inleder konferensen på plats i kulturtrappan, sedan börjar sändningen.

I år föreläser bland andra Maria Wolrath Söderberg, docent i retorik, Gurgîn Bakircioglu, föreläsare och journalist, Andreas Magnusson, ungdomsambassadör och Gustaf Skarsgård och Johan M. Reunanen som driver podden ”I tolften timmen”, som belyser klimatkrisen ur ett beroendeperspektiv.

Prisinformation

Evenemanget är kostnadsfritt och ingen anmälan behövs.

Kontaktinformation

Kontakt: Stina Renström
Arrangör: Visit Skellefteå
Plats: Kulturtrappan, Sara kulturhus
Telefon: 46-070-5875427

Hitta hit

Senast uppdaterad: