Discgolf

En unik chans att utbilda dig till lärare

Vi söker dig som vill utbilda dig till lärare och som har akademisk utbildning inom matematik, naturvetenskap, teknik eller språk. Skellefteå kommun, tillsammans med Teach for Sweden, erbjuder ett tvåårigt ledarskapsprogram där du parallellt med studier arbetar på en högstadieskola här i Skellefteå.

Upplägget är att du går programmet samtidigt som du arbetar på en högstadieskola här i Skellefteå. Parallellt med arbetet i skolan läser du in en lärarexamen på distans via Luleå tekniska universitet, får en personlig ledarutvecklare och erhåller lön. Efter avslut är du behörig lärare och kan ansöka om lärarlegitimation. Ledarskapsprogrammet är ett samarbete med Teach for Sweden.

För att kunna gå ledarskapsprogrammet behöver du ha universitetsstudier om minst 90 högskolepoäng i matematik, teknik, naturvetenskap eller språk. Studierna ska inkludera ett självständigt arbete på minst 15 högskolepoäng.

Ansökan är öppen till den 15 mars. Läs mer om ledarskapsprogrammet och hur du ansöker hos Teach for Sweden via den här länken. Länk till annan webbplats.

Relaterat:

Senast uppdaterad: