Kommunfullmäktige sammanträder 6 december

På sammanträdet kommer bland annat Vatten- och avloppstaxa (VA-taxa) för Skellefteå kommunatt behandlas. Dessutom besvaras ett antal interpellationer och på dagordningen finns också ett antal beslutsärenden.

Följ sammanträdet på plats

Kommunfullmäktige i Skellefteå kommun sammanträder i Forumsalen på Campus Skellefteå, tisdag 6 december, klockan 09.00. Mötet är öppet för allmänheten. Du är välkommen.

Följ i radio

Sammanträdet sänds i Radio Skellefteå (89,7 MHz), Jörn (91,5 MHz), Skelleftehamn (101,4 MHz), Bygdsiljum (95,0 MHz).

Följ i webbradio

Lyssna på sändningen via Radio Skellefteås webbplats. Länk till annan webbplats.

Lyssna på kommunfullmäktige efter direktsändning.

Radio Skellefteå lägger upp kommunfullmäktiges sändning och publicerar den i deras ljudarkiv efter sändning. Filerna finns tillgängliga fram till kommande kommunfullmäktige då de byts ut till aktuella filer.
Lyssna på sändningen i efterhand i Radio Skellefteås ljudarkiv. Länk till annan webbplats.