Försenade fakturor för hemtjänst och hälso- och sjukvård

På grund av tekniska problem är fakturan försenad. Du behöver inte ringa till kundtjänst.

Skellefteå kommun inventerar boendeplatser

Har du, ditt företag eller förening möjlighet att erbjuda tillfälliga boendeplatser till människor som söker skydd från kriget i Ukraina?

Just nu inventerar vi möjliga boendeplatser i Skellefteå kommun. Det kan till exempel vara lägenhetshus, vandrarhem, campingplatser, idrottshallar och andra samlingslokaler som kan iordningsställas till tillfälliga boenden.

I första hand är vi intresserad av tillfälliga boenden med många sovplatser.

Skellefteå kommuns egna lokaler har vi koll på - men vi vet att det finns många möjliga lokaler runt om i vår stora kommun som ägs av föreningar, företag eller privatpersoner. Här behöver vi er hjälp för att kunna få en helhetsbild av mängden boendeplatser som skulle kunna erbjudas till flyktingar från Ukraina.

Registrera vad du kan erbjuda i vår e-tjänst.

Här hittar du sidan med e-tjänsten. Länk till annan webbplats.