Bassängerna på Eddahallen håller stängt en längre tid

Samtliga bassänger i Eddahallen kommer att hålla stängt från den 23 maj fram till den 5 september. Under denna period uppmuntras badsugna att passa på att besöka några av våra andra kommunal badhus och delta i tävlingen ”Besök ett nytt badhus”.

Från den 23 maj till den 19 juni kommer samtliga bassänger i Eddahallen att hålla stängt på grund av underhåll.

Badet fortsätter sedan att vara stängt under sommarmånaderna och öppnar igen den 5 september. För att kunna hålla Vitbergsbadet öppet i sommar behöver personalen som normalt jobbar på Eddahallen arbeta utomhus.

– I likhet med många andra branscher märks den blomstrande arbetsmarknaden även för kultur- och fritidsförvaltningen, som har haft svårt att hitta tillräckligt med personal för verksamheterna. Det innebär att Eddahallen förblir stängd under sommaren, säger Berith Markstedt, avdelningschef fritidskontoret.

Gymmet på Eddahallen kommer att ha öppet under hela perioden men kafét kommer att hålla stängt.

– Under tiden som bassängerna på Eddahallen är stängda, hänvisar vi badsugna gäster till något av våra andra kommunala badhus runt om i kommunen, säger Niklas Furberg, verksamhetsutvecklare på fritidskontoret.

Om man har ett månadskort för badet på Eddahallen så förlängs det automatiskt den tiden som anläggningen har stängt, och när Eddahallen öppnar igen den 5 september fungerar kortet som vanligt.

Under tiden Eddahallen har stängt kan man använda sitt badkort på andra kommunala badhus.

För att uppmuntra till att besöka andra badhus kommer Skellefteå kommun hålla en tävling mellan 23 maj och 19 juni med titeln ”Besök ett nytt badhus”, mer information om detta hittar du på den här sidan. www.skelleftea.se/badhus

Relaterade nyheter

Senast uppdaterad: