Discgolf

Tule puhumaan suomea ja meänkieltä kaupunginkirjaston keskusteluryhmään!/Kom och prata finska och meänkieli!

Ryhmä kokoontuu tiistaina 15. marraskuuta kello 14. 00 Skellefteån kaupunginkirjastossa SARA kulttuuritalolla.

Keskusteluryhmä on avoin ryhmä, joka sopii suomea/meänkieltä äidinkielenä puhuville, ja kielen harrastajille. Ryhmän tarkoituksena on edistää suomen- ja meänkielen oppimista ja ylläpitoa, ruotsinsuomalaista kulttuuria, sekä ihmisten kohtaamista.

Keskusteluryhmä on kaikille avoin ja maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Kahvitarjoilu. Keskusteluryhmän järjestävät yhteistyössä Skellefteån Suomi-seura ja Skellefteån kunta/suomen kielen hallintoalue.

Tervetuloa!

Vill du träffas för att prata finska eller meänkieli? Tisdag den 15 november klockan 14.00 är du välkommen att delta i en diskussionsgrupp på Stadsbiblioteket. Ingen föranmälan krävs.

Arrangör: Finska föreningen i Skellefteå och Skellefteå kommun/förvaltningsområde för finska.

Välkommen!