Bild från föreställningen "OK Robot" med Profilteatern.

Anmäl klasser för att se föreställningar

Nu kan du som arbetar inom skola och förskola anmäla intresse för att barn ska få se föreställningar såsom teater, dans och musik. Verksamheten är kostnadsfri och erbjuds till skolor inom Skellefteå kommun, kommunala såväl som friskolor.

På sidan skelleftea.se/skolforestallningar kan du läsa om föreställningarna som erbjuds vårterminen 2023 och vilken årskurs de passar. Där kan du även anmäla intresse, i samråd med kulturombud eller rektor på din skola.

Kom ihåg att anmäla intresse för er klass/grupp under anmälningsperioden. Anmälan är öppen 9-24 januari. Det är ett begränsat antal föreställningar som ges varje termin och ni som har fått minst antal scenkonstupplevelser prioriteras i första hand. Det är inte alltså inte ”först till kvarn” som gäller under anmälningsperioden.