Öppen scen: Det börjar här!

Är du en kreativ person som älskar kultur? Har du en nyskriven dikt i byrålådan? Döljer sig en singer/songwriter inom dig som längtar efter att komma ut? Vill du framföra din egenkoreograferade dansföreställning någonstans? Eller något helt annat? Kontakta oss på Kultur och biblioteksavdelningen, vi kan ha en yta åt dig!

Öppen scen är en satsning för dig som vill vara med och ta plats på kulturens olika offentliga scener och rum. Vi vill stödja nya och framåtsträvande kulturutövare, oavsett ålder, eftersom vi tror att det är genom att testa, öva och våga som en kan komma längre i sitt skapande. Något både konstnären och omgivningen får glädje av!

Därför erbjuder vi inom konceptet ”Det börjar här” ett rum för dig att göra din grej i. Det handlar främst om Västerbottensrummet i biblioteket.

Målet är att öppna upp och kanske koppla ihop gamla med nya kulturaktörer, för ett än mer spännande och långsiktigt hållbart kulturliv i Skellefteå.

Det vi förväntar oss är ambitionen. Det vi önskar oss är det vågliga. Det vi vill är att lära oss mer inför framtiden tillsammans med dig!

Det börjar här! Är du med?
Kontakta oss på Kultur och bibliotek: programrad@skelleftea.se


Relaterade nyheter

Senast uppdaterad: