Foto: UNG 22 Patrick Degerman

Välkommen till dialog om kulturlivets framtid i Västerbottens län

Tillsammans med länets kommuner bjuder Region Västerbotten in kulturskapare, kommunala kulturverksamheter, det fria kulturlivet, kulturföreningar, studieförbund med flera till dialog om det lokala kulturlivets förutsättningar.

Region Västerbotten arbetar med att ta fram en regional kulturplan för perioden 2024-2027. Dialogerna kommer utgöra underlag till den regionala kulturplanen och syftar också till att öka kontaktytorna inom kultursektorn i länet.

Målgrupp för dialogerna är kommunala kulturverksamheter, det fria kulturlivet, kulturföreningar, kulturskapare, studieförbund med flera. Deltar vid dialogen gör också tjänstepersoner från kommunal och regional nivå samt regionala kulturverksamheter.

Region Västerbotten och Skellefteå kommun ser fram emot ditt deltagande!

När: 14 februari 2023, kl 18.00 – 20.00
Var: Hörsalen, Nordanå kulturområde, Skellefteå

Anmäl ditt deltagande via mail till: kundtjanst@skelleftea.se

Obs! Vi behöver din anmälan senast den 12 feb.

Gör så här;
I rubriken skriver du:
”till grupp 4 Kulturdialog”
Sedan fyller du mailet med nedanstående uppgifter;
Namn:
Representerar mötet som: (ex. medlem i kulturförening x, frilansande skådespelare eller annat)
Ev. Matallergi:

Har du några funderingar kan du maila dem i samma mail.